Sistemul de pariere Easy Money

Easy-Money_r

Sistemul Easy Money este o strategie la care se pariază toți banii pe pariuri sportive succesive, cât mai sigure din punct de vedere al câștigului, de regulă pe cote mici.

Cu o miză inițială se face un pariu simplu pe un meci sigur care evident va avea o cotă mică, sau un pariu multiplu compus din mai multe evenimente sportive sigure, care de asemenea vor avea cote mici. Acesta este doar primul pas, deoarece eventualul câștig va trebui mizat în totalitate mai departe, pe un alt meci sau bilet multiplu. Ideea este, să ajungi la un câștig important, parcurgând pași mici și siguri.

Deși, o cotă de 1.15 nu îți va aduce un câștig considerabil, imaginează-ți 30 astfel de cote câștigate consecutiv. Vei avea o cotă finală egală cu 66, iar dacă miza inițială este de 50 de euro, profitul tău va fi de 3250 de euro. Totuși, aceste meciuri nu trebuie jucate în decurs de câteva zile; la al 30-lea pariu poți ajunge și după o lună de zile. De asemenea, este important să îți stabilești un obiectiv, care odată obținut, va încheia seria de pariuri.

În tabela de mai jos este arătată progresia finisată cu succes, pentru cazul în care miza inițială este de 1% din bancă, iar următoarele mize sunt egale cu valoarea mizei precedente plus câștigul ei.

Eveniment Cota Miza Primit
1 1.3 1% 1,3%
2 1.3 1,3% 1,69%
3 1.3 1,69% 2,19%
4 1.3 2,19% 2,85%
5 1.3 2,85% 3,71%
6 1.3 3,71% 4,82%
7 1.3 4,82% 6,27%
8 1.3 6,27% 8,15%
9 1.3 8,15% 10,60%
10 1.3 10,60% 13,78%
11 1.3 13,78% 17,92%
12 1.3 17,92% 23,29%

Sistemul Easy Money poate fi ușor adaptat. O variantă a acestei strategii este urmarea acelorași pași succesivi însă cu o miză constantă. Miza pariată trebuie să rămână aceeași indiferent de faptul că pierzi sau câștigi. De obicei se pariază pe favoriți, pe o cotă între 1.07 – 1.15, dar și pe gol marcat și celelalte tipuri de pariuri care par sigure.

Să vedem un exemplu de variație a sistemului Easy Money:

Banca inițială: 200$
Miza: 100$

Pariu 1: cota 1.10 – miza 100$ CÂȘTIGAT
Pariu 2: cota 1.15 – miza 100$ CÂȘTIGAT
Pariu 3: cota 1.15 – miza 100$ CÂȘTIGAT
———————————————————
Miza: 300$
Profit: 40$

Să presupunem că următorul pariu va fi pierdut:

Pariu 4: cota 1.10 – miza 100$ PIERDUT

Atunci vei fi în pierdere cu 60$, dar totuși, probabilitatea este mare, că aceasta nu se va întâmpla, decât atunci, când vei fi deja în profit. De exemplu, după 10 pariuri câștigate consecutiv cu cota mai mare de 1.10, chiar dacă pierzi al 11 pariu, tot vei rămâne în câștig. Depinde de norocul fiecăruia și riscul pe care și-l asumă!
 

Care sunt avantajele sistemului Easy Money?

Cel puțin în teorie, acest sistem oferă șanse foarte bune de câștig. Deși este necesar să pariezi pe multe evenimente sportive pentru un câștig substanțial, totodată nu ești limitat în timp pentru a alege aceste pariuri. Astfel, poți analiza și selecta minuțios meciurile și evenimentele sportive care îți par cele mai sigure.

Alt avantaj major, dacă ai ales sistemul modificat, este faptul că în cazul în care vei pierde după câțiva pași reușiți, pierderea ta va fi doar miza inițială, una relativ mică în comparație cu eventualul câștig.
 

Ce dezavantaje are strategia Easy Money?

Cum e și normal, nu avem de-a face cu un sistem perfect. Unul dintre dezavantajele acestei strategii este, că dacă vei pierde după o lună de muncă migăloasă, nu te alegi cu nimic. E adevărat că suma investită nu este așa mare, însă sentimentul că ai analizat meciurile timp de o lună și nu te-ai ales cu nimic, poate fi descurajator.

O altă problemă ce ține de autocontrol și poate afecta mai ales pariorii începători, este faptul că după primii pași câștigați, fiecare parior va avea tendința de a vedea meciuri „sigure” din ce în ce mai des. Astfel, începătorii în domeniul pariurilor vor cădea pradă ușoară acestei tentații și vor paria pe mai multe meciuri, fără a le mai analiza suficient de mult. Rezultatul, bineînțeles, va fi negativ.
 

 

Ce meciuri sigure alegem?

Sunt multe de zis în legătură cu meciurile pe care le putem alege. De preferat este ca pariorul să urmărească și să cunoască detalii legate de sporturile pe care pariază. Dacă te pricepi la handbal, poți găsi multe meciuri sigure, având în vedere că în campionatele importante de handbal din Europa, sunt câteva echipe care domină total.

Dacă alegi să parieze pe fotbal, alege pariurile de tip solist, însă de preferat doar pe echipe foarte importante, constante în rezultate și care au ca obiectiv an de an, câștigarea trofeelor. De exemplu, poți paria pe Barcelona, Real Madrid sau Manchester United când joacă acasă, mai ales împotriva unor echipe mai mici. Însă chiar și așa, trebuie să ții cont de primii 11 jucători trimiși pe teren, condiții meteo, miza meciului sau alte aspecte care pot interveni decisiv în soarta rezultatului.

Un alt tip de pariuri recomandat pentru strategia Easy Money, este cel legat de numărul de goluri înscrise într-un meci. Astfel, de-a lungul unui sezon se pot aprecia unele echipe care joacă ofensiv, înscriind multe goluri. Poți alege să pariezi pe over 0.5 sau chiar over 1.5 pentru o cotă mai bună. Probabil, este chiar unul dintre cele mai bune tipuri de pariuri în cazul acestui sistem de pariere.

Dacă vrei să pariezi pe meciuri de tenis, încearcă să eviți turneele mici din cadrul calendarului competițional. De preferat să pariezi numai la turnee de Grand Slam sau Master Series. Informează-te în legătură cu ambii jucători implicați în meci, cu privire la stilul de joc, ce acoperire de teren preferă, în ce formă se află, ce rezultate s-au mai înregistrat între ei, sau dacă au avut probleme de sănătate în ultima vreme. În cadrul unui turneu de Grand Slam se poate obține o cotă totală bună, iar dacă puteți combina și cu alte meciuri, din alte sporturi, câștigul poate fi substanțial.

De asemenea, se pot paria meciuri live, unde șansele de reușită cresc datorită faptului că poți urmări meciul în direct la TV sau pe internet. Bineînțeles, nu trebuie să te „arunci” la orice cotă mică, fiindcă oricând se poate răsturna situația într-un meci. Pariatul live necesită o oarecare experiență, însă dacă o ai, merită încercat atunci când vrei să joci all in.
 

Rezumatul sistemului Easy Money

După o analiză detaliată a evenimentelor sportive, alege pariurile care par cele mai sigure și pariază de fiecare dată întregul câștig. Stabilește-ți un obiectiv realist la care vrei să ajungi și oprește-te când îl atingi. Fii răbdător, acest sistem poate dura chiar și o lună de zile. Nu încerca să găsești pariuri „sigure” acolo unde nu este cazul, crezând că așa mai repede vei câștiga.

One thought on “Sistemul de pariere Easy Money

 1. Alta metoda 3 meciuri cu cote
  1.3*1.3*1.3=2.197 – 100 $ pierdut = – 219.7-100 =119.7
  1.3*1.3*1.3=2.197 – 300 $ pierdut = – 659.1-300 =359.1
  1.3*1.3*1.3=2.197 – 900 $ cistigat = +1977.3-900=977.3
  —————————————————————————
  miza – 1300 $ profit = 677.3 $

  Dupa cistig iara din nou de la 100 $

Comments are closed.