Numerele câștigătoare la loto, în funcție de zodie

money-managing-by-horoscope-signs_r

Fiecare zodie are un număr norocos, cu care are șanse mari să câștige la loto. Ce spuneți de toate numerele câștigătoare la loto, în funcție de zodie?
 

Berbec

Berbecii sunt o zodie norocoasă și marele pot de la loto e doar la șase numere distanță de tine. Ești o fire încrezătoare și joci destul de des, dar anul acesta chiar ai sorți de izbândă. Numerele norocoase pentru berbecii care joacă la loterie sunt: 1, 3, 22, 34, 43, 45.
 

Taur

Taurii au parte de noroc schimbător în 2013, așa că marele premiu de la loto depinde mult de ziua în care alegi să joci pentru potul cel mare. Numerele norocoase pentru taurii care joacă la loterie sunt: 7, 8, 9, 25, 32, 46.
 

Gemeni

Zodia gemeni este o zodie foarte norocoasă, dar în 2013 nu simți acest noroc în mod deosebit, mai ales pe plan financiar. Numerele norocoase pentru gemenii care joacă la loterie sunt: 5, 6, 8, 13, 27, 42.
 

Rac

Racii sunt destul de norocoși din fire, dar au nevoie mereu de senzația potrivită pentru a prinde curaj și a juca la loto. Numerele norocoase pentru racii care joacă la loterie anul acesta sunt: 2, 11, 19, 21, 34, 46.
 

Leu

Leii sunt, în general, o zodie norocoasă, dar anul acesta nu stai tocmai bine la capitolul finanțe. Dacă ai încredere în flerul tău și ești convinsă că o să câștigi la loto anul ăsta, nu renunța. Numerele norocoase pentru leii care joacă la loterie sunt: 1, 10, 14, 19, 33, 45.
 

Fecioară

Fecioarele se consideră veșnic ghinioniste, deși nu este aproape niciodată o problemă de noroc versus ghinion. Pentru că 2013 a fost și este un an bun și plin de realizări, poate că a venit momentul ca fecioara să joace la loto. Numerele norocoase pentru fecioarele care joacă la loterie sunt: 3, 15, 16, 25, 30, 47.
 

 

Balanță

Balanțele se cred norocoase ori de câte ori au un moment de fericire, realizează ceva sau sunt lăudate pentru o muncă îndelungată Pentru că simt nevoia să muncească pentru fiecare bănuț și nu se mulțumesc cu câștiguri rapide, balanțele nu prea joacă la loto. Numerele norocoase pentru nativii care joacă anul ăsta la loterie sunt: 6, 7, 14, 29, 33, 47.
 

Scorpion

Scorpionii au un 2013 cu multe fluctuații în linia norocului. Dacă alegi bine ziua în care vrei să joci la loto, ai toate șansele să câștigi măcar la categoria a III-a. Dacă nu câștigi nici de data asta, mai încearcă, anul 2013 sigur vei avea surprize plăcute. Numerele norocoase pentru nativii care joacă la loterie sunt: 4, 11, 19, 27, 33, 41.
 

Săgetător

Săgetătorii au un 2013 destul de norocos, dacă nu iei în seamă micile drame sentimentale și problemele de la locul de muncă. Cu banii stai incredibil de bine, dar marele pot de la loto nu ar strica în cont. Numerele norocoase pentru nativii care joacă la loterie sunt: 1, 5, 8, 10, 22, 49.
 

Capricorn

Nativii din capricorn au un an cam slab din punct de vedere financiar și numai marele pot de la loto ar putea să facă lumină în conturile tale. Dacă nu te simți îndeajuns de norocos, ignoră senzația de teamă și joacă oricum. Numerele norocoase pentru nativii din capricorn care joacă la loterie sunt: 1, 3, 7, 15, 39, 41.
 

Vărsător

Vărsătorii au un an nu tocmai grozav din punct de vedere al economiilor și conturile tale încep să se resimtă după ce ai extras și ultimii bănuți pentru facturi și vacanța de vară. Un premiu cât de mic la loto te-ar ajuta să te pui pe picioare, mai ales că vin niște nunți în toamnă. Numerele norocoase pentru nativii din vărsător care joacă la loterie sunt: 2, 7, 17, 23, 29, 38.
 

Pești

Peștii au un an destul de bun din punct de vedere financiar și nu au probleme majore. Dar niciodată nu are cum să strice un câștig, mai ales marele pot de la loto. Numerele norocoase pentru nativii din pești care joacă la loterie sunt: 3, 17, 19, 26, 39, 48.

Vezi care sunt numerele norocoase pentru fiecare zodie în anul 2014 aici.

One thought on “Numerele câștigătoare la loto, în funcție de zodie

Comments are closed.