Calculatoare pariuri

Calculatoarele de pariuri sportive prezentate mai jos, sunt niște unelte online cu care puteți calcula ușor și rapid mizele, cotele, câștigurile posibile ale pariurilor jucate etc. Calculatoarele pot fi folosite pentru următoarele tipuri de pariuri sport: Pariuri simple și multiple, pariuri sigure cu 2 și 3 variante de desfășurare a evenimentului.

Calculator pariuri simple și multiple

Calculează suma câștigului conform numărului de cote introduse. Fiecare cotă reprezintă un singur eveniment prognozat. O singură cotă introdusă presupune - un pariu simplu. Dacă se introduc cel puțin 2 cote, atunci se presupune - un pariu multiplu. Valoarea unei cote nu poate fi mai mică decât unu. Dacă se reține un impozit sau un comision din suma profitului, atunci se va indica valoarea procentului reținut în câmpul respectiv, în caz contrar, se va completa cu cifra 0.

Mărimea mizei

Impozit pe suma câștigului (miza nu se impozitează)
%
Numărul de cote (evenimente)
Cote
1Calculator pariuri sigure (Sure bet)

Calculează câștigurile și distribuirea mizei totale pentru 2 variante de rezultat, care trebuie să acopere toate variantele posibile de desfășurare a meciului ales pentru pariere. De obicei se aleg 2 evenimente opuse de la diferite case de pariuri. Conform cotelor introduse, calculatorul va afișa valoarea și procentul profitului care poate fi obținut, ori a pierderii, dacă cotele introduse nu sunt aplicabile pentru acest tip de pariu.

Cote Mize calculate Câștig obținutAcest calculator de pariuri sigure ”Sure bets” este exact ca și precedentul, doar că se ia în calcul 3 variante de rezultat, care trebuie să reprezinte toate variantele posibile pentru meciul pariat.

Cote Mize calculate Câștig obținutPentru mai multe detalii despre cum se calculează pariurile sigure, puteți citi articolul referitor la Sure bets.