Cum se joacă Loto Online cu theLotter

joaca loto online theLotterJoaca la loto online cu theLotter oferă posibilitatea de a vă încerca norocul la diverse loterii oficiale din întreaga lume. Serviciul loto online theLotter cumpără bilete loto oficiale de hârtie prin intermediul birourilor sale situate în acele țări unde se desfășoară loteriile oficiale. Astfel reprezentanții săi locali achiziționează biletele de loterie de la agenții de loterie oficiali în numele clienților săi care au comandat bilete online. Biletele loto cumpărate se scanează și înainte de tragerile loto copiile scanate se încarcă pe site, pe contul securizat al clientului care oricând le poate vizualiza. theLotter este primul serviciu loto online din lume care a fost lansat în anul 2002. Agenția a crescut exponențial de-a lungul anilor și are în prezent peste 20 de birouri locale la nivel mondial în așa țări precum Marea Britanie, Statele Unite ale Americii, Canada, Germania, Franța, Spania, Italia, Australia, Africa de Sud, Japonia, România, Polonia, și altele. În toți acești ani agenția a avut privilegiul de a plăti peste 90 milioane de dolari în premii pentru clienţii săi.
 
theLotter este cel mai mare serviciu loto online care oferă libertatea de a cumpăra bilete loto online la peste 55 de loterii oficiale, inclusiv loterii tombole foarte populare care se organizează anual iarna și de crăciun, e ceva cu ce nu se pot lăuda alte servicii loto online. La fel pe site se pot cumpăra bilete online la Loto 6/49 ale Loteriei Române și puteți juca online la Joker România.
 
Printre cele mai mari loterii cu jackpot-uri imense la care se oferă acces on-line și la care puteți juca chiar acum, sunt:
 

logo-mega-millions MegaMillions (SUA)
logo-power-ball PowerBall (SUA)
logo-ball-extra-small EuroMillions (Europa)
logo-euro-jackpot EuroJackpot (Europa)
super-ena-lotto SuperEnalotto (Italia)


 
Agenția se obligă să furnizeze serviciile pentru care ați plătit, ceea ce înseamnă că biletul de loterie real pe care l-ați cumpărat online vă aparține. Toate premiile câștigate sunt încasate de proprietarul biletului loto și serviciul nu percepe comisioane pe premii. Unicul comision pe care îl percepe agenția pentru serviciile sale este inițial inclus în costul biletului loto.
 
theLotter oferă posibilitatea de a juca loto în sindicate, sisteme combo, oferă abonamente și reduceri multiple. Clienții fideli pot deveni membri ai clubului VIP și beneficia de servicii premium, reduceri mari și promoții speciale.
 
Din cauza milioanelor de clienți ce sunt deserviți de serviciul loto online, traficul de date se dispersează către mai multe internet site-uri. Fiecare din aceste site-uri deservesc anumite regiuni și țări de pe glob. Astfel pentru clienții din România și Republica Moldova e posibil să se facă readresare către site-urile cu denumirile GlobaLotteryResults sau SharpLotto, care sunt absolut identice cu site-ul de bază și reprezintă același serviciu de jocuri loto online theLotter.
 

Asistență clienţi / Limbile de comunicare

Dacă jucați loto online pe theLotter și apar întrebări, atunci, le puteți adresa către asistența de clienți a site-ului prin chat-ul live, prin poşta electronică sau prin linia telefonică gratuită, iar răspunsurile le veţi obţine fără să aşteptaţi mult. Site-ul suportă 13 limbi de comunicare inclusiv engleza, româna şi rusa.