Reguli Loteria Naţională 6/36

Regulile de participare la Loteria Națională a Moldovei 6/36, la jocul loto care mai poartă denumirea și de ”Milioane pentru Moldova”, sunt foarte simple. Tot ce trebuie să faceteți e doar să trimiteți un mesaj SMS la numărul scurt 7575. Aceasta este unica posibilitate de participare. Bilete loto fizice de hârtie nu se vând (loteria a fost închisă pe data de 9 decembrie 2018). Aici puteți afla regulile de participare la Loteria Națională a Moldovei cu bilete răzuibile.
 

Ce reguli sunt pentru mesajul SMS de participare la LNM 6/36?

  • Mesajul trebuie să conțină 6 numere, delimitate prin spații, alese de către jucător. Cele șase numere pot fi alese din șirul de la 1 la 36.
  • Dacă trimiteți la numărul scurt 7575, un SMS fără conținut (cu un spațiu), atunci în acest caz, sistemul de joc va genera o combinație din 6 numere alese la întâmplare. Aceasta va fi combinația dvs. de joc pe care o veți primi printr-un mesaj SMS de confirmare.
  • Sistemul de joc înregistrează toate mesajele primite, chiar și cele eronate, de exemplu, fie ați trmis 5 numere în loc de 6, fie nu ați lăsat spații între numere sau orice altă greșeală. Aceste mesaje eronate vor fi considerate ca mesaje fără conținut, astfel sistemul de joc singur va genera aleator o combinație de numere pe care o veți primi printr-un mesaj SMS.
  • Puteți trimite un număr nelimitat de mesaje SMS la numărul scurt 7575. Cu cât mai multe SMS-uri trimise, cu atât mai multe șanse de câștig aveți.
  • Puteți trimite SMS-uri de participare la LNM 6/36 oricând doriți, de luni până duminică, 24 din 24 de ore, deoarece sistemul de joc înregistrează orice mesaj SMS trimis la orice oră.

 

Cât costă un mesaj SMS de participare la Loteria Națională a Moldovei?

Un mesaj SMS costă 8 lei. Pe lângă aceasta, operatorii de telefonie mobilă au dreptul să încaseze de la jucător costul standard pentru două mesaje SMS.
 
De aici puteți descărcă documentul de regulament în întregime, pentru Loteria Națională a Moldovei 6 din 36.