Lista de câștigători la loto online

Câștigători la loterie
Numărul jucătorilor norocoși care au câștigat premii la loteriile oficiale naționale oferite de platforma de loterii online theLotter, din anul 2002 până în 2020 a ajuns la peste 5 milioane de bilete câștigătoare, cu o valoare totală de 100 de milioane de USD premii bănești plătite.

Mai jos puteți vedea lista cu cei mai mari câștigători, jucători reali, care au avut norocul să câștige jackpot-uri de loterie și premii de milioane de dolari, ca membri utilizatori înregistrați pe theLotter.
 

Cel mai mare câștigător

Cel mai mare câștigător lotoO panameză a câștigat cel mai mare premiu de până acum, ghicind șase numere extrase la Florida Lotto pe data de 19 iulie 2017. Cel mai mare premiu din istoria serviciului online a fost jackpotul în valoare de 30 milioane de dolari. Panameza Aura D. a fost ajutată să ajungă în Florida pentru a ridica premiul câștigat. Aura D. era o pensionară însă continua să lucreze ca să-și întrețină copiii săi. „Chiar aveam nevoie de bani! Acum pot să nu mai am grijă de lucru și bani, și în sfârșit să mă odihnesc!” a declarat câștigătoarea norocoasă. 

 

Primul câștigător de jackpot

Primul câștigător de jackpotEste un irakian care a câștigat 6,4 de milioane USD la loteria MegaBucks Oregon ghicind 6 numere norocoase ale extragerii din data de 24 august 2015. A fost pentru prima dată când un jucător nefiind cetățean SUA a câștigat jackpotul la loteria din Oregon. Irakianul M.M. a fost ajutat să se deplaseze către statul american Oregon pentru a ridica premiul cel mare. M.M. a decis să încaseze din suma totală a câștigului doar câte 256 000 de dolari anual timp de 20 de ani. „Mi-a fost greu să cred că e adevărat ce se întâmplă, dar după ce am fost ajutat să ridic câștigul am înțeles că pot să am încredere. Acum am de gând să joc în fiecare zi!” a spus norocosul. Au fost publicate mai multe știri despre câștigarea acestui jackpot pe diferite media: Daily Mail, CBS News, NBC News etc. 

 

Câștigător de premiu secundar

Un finlandez a câștigat la loteria EuroMillions premiul de categoria II în valoare de 1,45 milioane de euro pe data de 8 iulie 2022 când valoarea jackpotului atinsese mărimea record de 230 milioane de euro. Finlandezul J.T. nu a ghicit toate numerele extrase însă oricum, câștigul obținut l-a făcut milionar. „Joc online regulat din 2010, mai câștigam uneori câțiva euro, dar acum este prima dată când câștig un așa premiu substanțial. Oricum, câștigul nu este atât de mare încât să renunț la serviciu, cred că cel mai înțelept va fi sa îmi cumpăr din acești bani un apartament sau o casă” a zis noul milionar. În imagine puteți vedea biletul scanat al câștigătorului.
Biletul castigatorului premiului secundar 

Câștigător milionar la tombolă

Câștigător la tombola el millonUn sud coreean care joacă online pe site din 2017, a câștigat în iulie 2019 un premiu mare de 1 milion de EUR la EuroMillions când codul de pe biletul său a fost extras la tombola bisăptămânală El Millón!. Astfel sud coreeanul Ho Sung L. a devenit milionar fără să ghicească numerele norocoase ale extragerii loto. „La început nu îmi venea să cred ochilor și urechilor când am fost anunțat de vestea câștigului. Am verificat știrea și mă întrebam neîncetat dacă e adevărat. Mereu aveam speranța să câștig la loterie. Vreau să fac multe lucruri bune cu acești bani, mai ales să-i ajut pe cei nevoiași cu dizabilități” a mărturisit generosul câștigător. 

 

Câștigătoare de mai multe ori

Câștigătoare multiplăNatalia din Ucraina a câștigat 1 milion de dolari la loteria US Mega Millions în septembrie 2017, dar acest noroc s-a dovedit a fi doar un bun început, fiindcă a continuat să joace și să mai câștige alte diverse premii. Astfel, în septembrie 2019 ea a câștigat jackpotul mexican al loteriei zilnice Mexic Chispazo în valoare de 224 000 MXN (~11 000 EUR). Natalia L. de când a început să joace online pe site, din 2015 și-a pus scopul să câștige un premiu care să-i schimbe viața. „Am câștigat premiul cel mare cu o săptămână înainte de ziua mea! Am câteva ipoteci și vreau să le achit ca să nu mai trebuiască să le plătesc lunar” a povestit fericita câștigătoare. 

Această listă a câștigătorilor reali norocoși care au obținut premii mari jucând online la cele mai mari loterii oficiale din lume nici pe departe nu este completă. În prezent această listă deja conține zeci de jucători și este mereu în creștere. Oricine poate să completeze această listă cu numele său, chiar și dvs. dacă credeți în noroc și sunteți hotărât să jucați online la loto!