Cum să câștigi din pariuri sportive. Corect

football in the goal net

Nu, nu este Martingale, nu este o schemă piramidală și nici vreo înșelătorie. Nu este nici clasicul arbitraj, care pare posibil teoretic, dar aproape imposibil practic. Este o metodă simplă, din care poți câștiga constant la pariuri sportive. Dacă te mulțumești cu un profit mic, dar constant, atunci vă prezentăm o metodă simplă, dar extrem de eficientă.
 

Fotbal cu risc scăzut

În primul rând, alegem sportul pe care vom paria. Iar acesta este fotbalul. Ideea de baza este următoarea: încercăm să obținem o cotă 2, care să dubleze suma pariată și din cât mai puține meciuri.

În al doilea rând, vom alege doar meciuri dezechilibrate, unde joacă echipe puternice (cele mai bune echipe din campionatele lumii). De obicei, la un astfel de meci echipa favorită are o cotă de 1.3 – 1.4. De exemplu, Manchester United cu o echipă din subsolul clasamentului englez. Iar pentru a reduce factorul de risc, punem pe bilet doar două astfel de meciuri, și care împreună fac cota 2! Adică se dublează câștigul.

În plus, de fiecare dată când pariem, alegem cele mai dezechilibrate meciuri, dar în care să joace echipe puternice. Pentru aceasta, facem o listă cu cele mai puternice echipe din campionatele mari ale lumii și analizăm de fiecare dată meciurile în care joacă. Nu menținem aceleași echipe mai mult de două meciuri consecutiv!
 

7 din 10

Mai mult: întotdeauna pariem aceeași suma pe fiecare bilet! Iar la finalul unei luni, tragem linia și vedem care este rezultatul. Iar potrivit statisticilor, 7 din 10 astfel de bilete ies câștigătoare. Să presupunem că mizăm 100 de lei pe fiecare bilet. După zece bilete, am cheltuit 1000 de lei, iar dacă vom câștiga 7 din 10 meciuri, atunci avem un profit de 400 de lei. Daca 7 bilete pe care am pariat 100 de lei ies câștigătoare, atunci avem 1400 lei. Scăzând suma pariată inițial, adică 1000 de lei, rezultă un profit de 400 de lei. Treptat, putem mări suma pariată, dar cu mare atenție, doar după ce metoda a fost testată deseori.
 

Reguli

Marea iluzie a pariorilor este că pot câștiga sume imense pariind extrem de puțin. Din acest motiv, fac mai multe greșeli, cum ar fi: includerea unui număr mare de meciuri pe un bilet, alegerea unor combinații cu șanse foarte reduse de câștig, dar care au cote foarte bune. De altfel, sunt mai multe erori pe care le fac pariorii, și din aceste cauze este important ca pariorul să-și stabilească o serie de reguli pe care să nu le încalce niciodată. Una din acestea ar fi să nu-și modifice metoda de pariat, să nu adauge echipe în plus pe bilet, chiar dacă meciurile respective par extrem de tentante.

O altă regulă ar fi ca pariorul să nu-și modifice biletul când ajunge la casa de pariuri: să parieze doar ce a gândit acasă. De asemenea, să nu parieze suplimentar, să nu mai pună și alte bilete în afara celui stabilit acasă.

Două – trei bilete pe săptămână sunt suficiente, nu trebuie să căutam să punem extrem de multe pariuri, chiar dacă respectăm metoda de a paria doua meciuri pe bilet.
 

 

Martingale și arbitraj

Să mai spunem câteva lucruri despre alte metode care par extrem de atractive. În istoria jocurilor de noroc, două metode mari de a paria au luat ochii ‘specialiștilor’.

Metoda Martingale, în care îți alegi o echipă și pariezi pe ea până îți intră biletul scontat, are o mare deficiență: ai nevoie de sume uriașe de bani. Mai exact, in Martingale alegi o echipă și pariezi pe ea până face egal. Cota la egal este întotdeauna în jur de 3 la fotbal. Prin urmare, câștigi de trei ori suma pariată. Practic, pariezi aceeași echipă până face egal și întotdeauna aduni pe fiecare bilet toată suma pariată până atunci (toate biletele anterioare). Din nefericire, dacă pornești cu 50 de euro pe bilet, poți ajunge rapid să pariezi și 10 000 de euro pe bilet. Pentru o astfel de metodă ai nevoie de mulți bani de pornire. Foarte mulți!
 

Arbitraj

În al doilea rând, arbitrajul! Urmărești cotele aceluiași meci la diferite case de pariuri, iar când apar diferențe de cote, pariezi la ambele și câștigi din diferență. De exemplu, la tenis ai doar două variante, câștigă unul din cei doi jucători. Să presupunem că la o casă de pariuri unul din jucători are o cotă de 2.5 la victorie, iar la alta casă de pariuri, celălalt jucător are o cotă de 2.6 la victorie. Pariem la ambele case (100 de lei pe bilet, de exemplu), iar unul din cei doi tot va câștiga și un bilet tot va ieși câștigător. În exemplul nostru, cel mai mic câștig ar fi 250 de lei (cota de 2.5 X 100 lei). Dacă scădem cele 200 de lei investite pe cele două bilete, rezultă un profit de 50 de lei. E o variantă infailibilă, dar cu o singură condiție: dacă chiar am putea găsi asemenea meciuri! Și cu o frecvență crescută, nu odată la 10 luni! Să mai spunem că trebuie să luăm în calcul și comisioanele aferente, care reduc marja de câștig! Și restricțiile aferente (cum ar fi faptul că nu poți lua doar acel meci pe un bilet, trebuie să mai iei și alte meciuri).

Astfel, cea mai bună variantă de pariat pare cea prezentată de noi: pe favorite! Dacă aveți și alte metode, vă invităm să ni le împărtășiți! Succes!

4 thoughts on “Cum să câștigi din pariuri sportive. Corect

  1. da e bun avarianta asta eu tot asa pariez si in unele meciuri cind joaca barcelona cu o echipa net inferioara pot sa pariez pe prima repriza coificientul va fi mai mare sau ca va bate 3 sau mai multe goluri

  2. Ce spui tu este adevarat, dar majoritatea echipelor mari din lume sun predestinate esecurilor , si cum in fotbalul mondial , pariurile fac jocurile , imi este greu sa cred ca ne va iesi 7din 10, dar este o varianta pe care si eu as paria. Eu zic ca Martignale la Loto este cel mai eficient castig, pariezi pe 1 numar la WIn for Life ai cota 2 , dublezi mereu daca pierzi si la cel putin 5 extrageri iti iese numarul pariat. Bafta

  3. E o tactica buna parerea mea sezonul acesta a mers super „JUVETUS si BAYER ” echipe pe care am scos bani fiecare avand doar 5 meciu in campionat care nu le-au castigat ! Dar pb e ca multi merg si baga 2-5-10 lei care la o cota de 2 iese foarte putin si prefera sa bage cote mari cu sanse mici doar sa vada ca au o suma eventuala de casti mai mare !

Comments are closed.