Povești incredibile cu câștigători la loterie

bile_explozie

Unii oameni au noroc în viață și soarta îi ajută în cele mai ciudate forme. Iată câteva povești incredibile despre oameni care au câștigat la loto de mai multe ori, în circumstanțe ciudate. Nu-i așa că sunt dubios de norocoși?
 

Familia norvegiană Oksnes: Au câștigat la loto de fiecare dată când sora năștea!

Deși sună incredibil, familia Oksnes, din Norvegia abia așteaptă ca Hege Jeanette, de 29 de ani să mai nască un copil.

Motivul nu este doar mărirea familiei și creșterea numărului de nepoți.

Ori de câte ori femeia a dat naștere unui copil, cineva din familia ei câștiga la loterie. În total, au câștigat de 3 ori în șase ani, ceea ce este cel puțin neobișnuit.

Fratele femeii, Tord, în vârstă de 19 ani a câștigat suma de 12,2 milioane coroane (2,6 milioane dolari) la loto, la doar câteva ore după ce femeia născuse primul ei copil. Jeanette a câștigat și ea 8,2 milioane de coroane (1,4 milioane dolari) cu un bilet cumpărat înainte de a merge la maternitate, iar tatăl lor a câștigat 12 milioane de coroane (2,1 milioane dolari).

Frații și restul rudelor i-au cerut acum lui Jeanette să mai nască vreo 10 copii, pentru a crește averea familiei.
 

Frane Selak: Cel mai norocos om din lume sau cel mai mare ghinionist?

Frane Selak: A scăpat dintr-un tren deraiat, un avion fără uși, un accident de autobuz, o mașină în flăcări, alte două accidente de mașină….apoi a câștigat milioane la loto!

În 1962, Frane Selak se afla într-un tren spre Dubrovnik. Trenul a deraiat de pe un pod și a căzut într-un râu înghețat. Numărul total al morților: 17. El a scăpat fără nicio zgârietură.

În 1963, a căzut dintr-un avion a cărei ușă s-a deschis și a căzut pe o căpiță de fân. A scăpat cu viață.

În 1966, moartea a încercat din nou să-l înhațe pe croat, pe când acesta călătorea cu autobuzul și a acesta a căzut peste un pod.

În 1970, Selak a fost din nou față în față cu moartea când mașina pe care o conducea a luat foc.

În 1973, Selak conducea din nou atunci când motorul a luat foc și i-a ars tot părul.

În 1995, Selak era la Zagreb când a fost lovit de un autobuz. Nu n-a pățit nimic, nu vă faceți griji.

În 1996, a zburat cu mașina într-o prăpastie pentru a evita un camion care venea pe contrasens. A sărit din mașină și a scăpat cu viață.

În 2003, Selak a câștigat loteria națională din Croația și a intrat în Cartea Recordurilor drept cel mai norocos om din lume.
 

 

Mary Wollens: La 86 de ani a câștigat dublu la loterie cu aceleași numere, după un vis

Multe povești de succes la loterie încep cu un vis într-o noapte. Dar povestea care urmează este incredibilă.

Mary Wollens juca regulat la loto și a cumpărat un bilet cu niște numere pe care le simțea norocoase. După câteva zile a visat acele șase numere și o grămadă de bani. A cumpărat încă un bilet, în ciuda protestelor prietenilor, care spuneau că dacă nu ies numerele, pierde de două ori.

Partea bună a fost că numerele au mai fost ghicite de o persoană și, în loc să împartă câștigul la trei, femeia a plecat acasă cu două părți din premiu. Suma câștigată de ea în total a fost de 16 milioane de dolari.