Numere norocoase pentru 2014, în funcţie de zodie

12-zodiac-signs-dates_04_r

Semnul zodiacal sub care te naști și ziua în care te-ai născut îți dictează numere norocoase în fiecare an.
Specialiștii în astrologie și numerologie relatează ca există o serie de numere norocoase care îți pot dicta destinul, îți pot stabili starea de spirit, de sănătate fizică, starea mentală, situația financiară și îți pot stabili cât de bun va fi cu tine noul an 2014 pe partea sentimentală.
 

Berbec

Zodie de foc, berbecul este dintre cele mai norocoase zodii, tocmai de aceea niciodată pentru el norocul nu ezită să îi treacă pragul. Numerele norocoase pentru acesta sunt: 44, 22, 1, 15 și 28.
 

Taur

Taurul este un element al pământului. Pentru el munca fizică nu reprezintă o problemă și trăiește după expresia “norocul ți-l faci singur”. Numerele norocoase pentru taur sunt: 31, 64, 52, 79, 13.
 

Gemeni

O zodie duală guvernată de elementul aer, gemenii întâmpină o mulțime de probleme în noul an dar au parte tot de atâtea lucruri bune. Numerele norocoase pentru gemeni sunt: 14, 65, 90, 55, 2.
 

Rac

Racul este guvernat de elementul apă și tocmai de aceea în zilele toride de vară se simt cel mai în largul lor. Numerele norocoase pentru rac sunt: 78, 1, 6, 19, 66.
 

 

Leu

Leul este guvernat de elementul foc. O zodie furtunoasă, dornică de atenție și foarte atentă cu aspectul ei fizic și de sănătate, o face să se distingă printre zodii. Numerele norocoase pentru leu sunt: 29, 1, 12, 98, 45.
 

Fecioară

Fecioara este guvernată de elementul pământ. Tot ce ține de natură, sălbăticie, este exact pe gustul ei. Numerele norocoase pentru fecioară sunt: 19, 28, 4,7, 41.
 

Balanță

Balanța este guvernată de elementul aer. Aceasta echilibrează totul în viața ei și va ști să pluseze acolo unde va crede ea că este nevoie. Numere norocoase pentru balanță sunt: 22, 56, 4, 9, 97.
 

Scorpion

Scorpionul este guvernat de elementul apă. O fire foarte încăpățânată nu acceptă sfaturi de la nimeni chiar dacă acestea sunt constructive. Își eliberează veninul în persoana care îndrăznește să îi aducă injurii. Numerele norocoase pentru scorpion sunt: 14, 59, 88, 74, 36.
 

 

Săgetător

Săgetătorul este guvernat de elementul foc. Firi vulcanice, ard și distrug tot ce le stă în cale atunci când vor să obțină ceva, o fac chiar cu riscul de a călca pe cadavre. Numerele norocoase pentru el sunt: 78, 55, 43, 15, 1.
 

Capricorn

Capricornul este guvernat de elementul pământ. Ambiția este cuvântul care descrie perfect o persoană cu această zodie. Numerele norocoase pentru Capricorn sunt: 25, 61, 57, 3, 4.
 

Vărsător

Vărsătorul este guvernat de elementul aer. O fire mereu visătoare, cu capul în nori, vărsătorul vede tot ce e mai bun atunci când poate ar trebui să fie puțin mai realist. Numerele norocoase pentru el sunt: 19, 7, 35, 69, 48.
 

Pești

Peștii sunt guvernați de elementul apă. Aceștia sunt firi foarte sensibile, emotive și introvertite. Numerele norocoase pentru aceștia sunt: 27, 51, 5, 2, 14.

Aici puteți găsi numerele norocoase pentru anul 2015