Numerele care favorizează norocul

bile_r

Numerologii ne spun că norocul nu este înnăscut, ci poate fi dobândit. Drept urmare, şansele de reuşită pot fi maximizate calculând și folosind numerele personale.

O atitudine pozitivă este esenţială pentru a atrage norocul în viaţa ta. Atunci când eşti invidios pe reuşita cuiva, atragi “neşansa”, afirmă numerologul francez Jean Fermier. Referitor la numerele câştigătoare la loto, Fermier spune că, de fapt, acestea nu ies la întâmplare. “Ceea ce numim, hazard, nu este decât un ansamblu de reguli şi de legi cosmice de care nu avem cunoştinţă. Numerologia permite cunoaşterea şi punerea în practică a unora dintre aceste legi”, explică acesta în cartea “Numerologie pentru toţi”. Fermier ne învaţă cum să aflăm numerele personale care favorizează norocul:
 

Numărul destinului

Este unul dintre numerele care favorizează norocul. Dacă-l vom folosi la jocuri, acesta ne va oferi surprize frumoase, ne asigură numerologul Fermier.

Pentru a afla numărul destinului trebuie doar să aduni ziua, luna și anul nașterii. Rezultatul trebuie redus la un număr cuprins între 1 și 9, excepție făcând situațiile în care vei obține 11 sau 22.

Exemplu: 18.11.1980

1 + 8 + 1 + 1 + 1 + 9 + 8 + 0 = 29

2 + 9 = 11

În cazul unei persoane născute pe 18.11.1980, numărul destinului este 11.
 

Numărul cosmic

Acesta este obţinut în urma adunării numărului destinului cu cel pe care îl ascunde numele tău. Datele din calendar care-i corespund acestui număr cosmic “sunt cu deosebire propice”, ne spune Fermier.

Astfel, pentru a afla numărul pe care-l ascunde numele tău, trebuie să aduni numerele ce corespund fiecărei litere, după cum ne arată și tabelul de mai jos.

tabel alfabet

Exemplu: Ioana Popescu
tabel nume

9 + 6 + 1 + 5 + 1 + 7 + 6 + 7 + 5 + 1 + 3 + 3 = 54

Rezultatul trebuie redus la un număr cuprins între 1 și 9, excepție făcând situațiile în care obținem 11 sau 22.

5 + 4 = 9

În cazul în care Ioana Popescu este născută pe 18.11.1980, numărul cosmic al acesteia poate fi aflat în felul următor: 11 (numărul destinului) + 9 (numărul pe care îl ascunde numele său) = 20.
 

Ziua de naștere

Aceasta constituie o vibraţie ce are o influenţă considerabilă pe drumul vieţii. Cifra zilei de naştere poate fi redusă într-o combinaţie de joc. De exemplu, cineva născut într-o zi de 13 poate miza şi pe 4 (1 + 3).
 


 

Numărul intim

Acesta poate fi aflat adunând numerele ce corespund vocalelor cuprinse într-un nume.

Exemplu: Ioana Popescu
tabel nume

9 + 6 + 1 + 1 + 6 + 5 + 3 = 31

Rezultatul trebuie redus la un număr cuprins între 1 și 9, excepție făcând situațiile în care obținem 11 sau 22.

3 + 1 = 4

“Dacă vreţi să faceţi combinaţii pentru jocuri precum Loto, luaţi numerele voastre personale de noroc şi adunaţi-le între ele pentru a obţine alte numere. Nu există reguli fixe, încredeţi-vă în intuiţia voastră şi în inspiraţia de moment”, este sfatul numerologului.

Aici puteți afla cum se aleg numerele norocoase la loterie conform astrologiei.