Cum de ales numerele norocoase la loterie cu ajutorul astrologiei?

astrology

În toate timpurile, omul a depus eforturi enorme pentru a atrage noroc în activitățile sale, oricare nu ar fi ele. Astfel, de la crearea loteriei, mulți încearcă să ademenească Fortuna în brațele sale cu scopul de a afla care sunt numerele norocoase la loto care vor aduce câștigul cel mare, dar capricioasa zeița Fortuna își îndreaptă privirea sa nu spre fiecare.

Totuși în ce modalitate am putea minimiza probabilitatea de pierdere și totodată de a crește șansele de câștig?

Una dintre modalitățile cele mai preferabile ale jucătorilor de loterie este alegerea numerelor norocoase cu ajutorul astrologiei. Astrologia – una dintre cele mai vechi științe, în tandem cu numerologia – o știință la fel de antică sunt capabile la un nivel mai complex să dezvăluie tainele cunoștințelor universale în domeniul ghicirii numerelor norocoase în loterie.

Astrologii din timpurile străvechi l-au considerat pe Jupiter de Marele Binefăcător, în horoscop el semnifică beneficiile materiale pe care le pot avea oamenii, precum și posibilitatea de a le obține. Uranus – planeta surprizelor, sugerează modalități neobișnuite de venituri, care în particular reprezintă și câștigurile la loterie.

În plus, atât astrologii antici cât și cei moderni sunt de părerea că data nașterii și planetele protectoare de asemenea influențează norocul în viața unei persoane. Nu este un secret faptul că mulți oameni norocoși în domeniile financiare au datele nașterii lor legate cu influența lui Uranus și a lui Jupiter. Jupiter simbolizează bogăția materială și modalitățile de obținere a acestora, iar Uranus – noroc și profituri neașteptate, ceea ce este extrem de important pentru câștigarea loteriei.

Potrivit unor astrologi, pentru a obține rezultatul dorit în câștigare la loterie, trebuie să vă orientați după data de tragere la loterie. De exemplu, tragerea este programată pentru 11 octombrie, ceea ce înseamnă că 1, 2, 10 și 11 pot deveni numere câștigătoare.

Combinația dintre metodele de astrologie și numerologie oferă o analiză mai subtilă a numerelor norocoase, generarea cărora este influențată de diferite date și cicluri planetare. Fiecare planetă a sistemului solar simbolizează un număr.
 


 
Soarele este numărul 1, Luna este 2, Mercur este 7, Venus este 6, Marte este 4, Jupiter este 3, Saturn este 5, Uranus este 8, Neptun este 9, Pluto este 0 (10).

Din punctul de vedere al descifrării astrologice și numerologice, numerele câștigătoare de multe ori pot fi numerele care corespund apropierii Lunii către o anumită planetă a sistemului solar. Să presupunem că Luna este mai aproape de Marte decât restul planetelor, aceasta va indica o puternică influență asupra zilei curente a numărului 4 și a tuturor numerelor pe care le conține. La selectarea numerelor norocoase astrologii recomandă utilizarea calendarului lunar.

Există și alte sisteme de calcul a numerelor norocoase pe baza formulelor astrologice și numerologice. De exemplu, vreți să completați un bilet de loterie și vă gândiți care numere vă vor aduce noroc. Aici trebuie să rețineți că, combinația dvs. de numere norocoase este data nașterii dvs. Să luăm ca exemplu o variantă de calculare a numerelor norocoase după data de naștere 11.10.1974.

Conform legilor numerologiei, calcularea oricărui număr norocos în funcție de data nașterii se face iterativ până se obține un număr unic, care se consideră a fi numărul principal, iar numerele adiționale vor fi numerele din care se generează numărul principal.

11.10.1974
1) 1+1=2 
2) 1+0=1 
3) 1+9+7+4=21=2+1=3 

Ultimul pas este adăugarea tuturor rezultatelor, pentru a obține numărul principal norocos pentru această dată:

4) 2+1+3=6
 
Am obținut numărul 6 și numerele suplimentare 15, 24, 33, 42, 51 ș.a.m.d.

Este un plus dacă cumpărați un bilet de loterie chiar în ziua de naștere sau la datele influențate de numerele dvs. norocoase, ceea ce va spori foarte mult șansele de câștig.