Numerele câştigătoare la loto, în funcţie de zodie

money-managing-by-horoscope-signs_r

Fiecare zodie are un număr norocos, cu care are şanse mari să câştige la loto. Ce spuneţi de toate numerele câştigătoare la loto, în funcţie de zodie?
 

Berbec

Berbecii sunt o zodie norocoasă şi marele pot de la loto e doar la şase numere distanţă de tine. Eşti o fire încrezătoare şi joci destul de des, dar anul acesta chiar ai sorţi de izbândă. Numerele norocoase pentru berbecii care joacă la loterie sunt: 1, 3, 22, 34, 43, 45.
 

Taur

Taurii au parte de noroc schimbător în 2013, aşa că marele premiu de la loto depinde mult de ziua în care alegi să joci pentru potul cel mare. Numerele norocoase pentru taurii care joacă la loterie sunt: 7, 8, 9, 25, 32, 46.
 

Gemeni

Zodia gemeni este o zodie foarte norocoasă, dar în 2013 nu simţi acest noroc în mod deosebit, mai ales pe plan financiar. Numerele norocoase pentru gemenii care joacă la loterie sunt: 5, 6, 8, 13, 27, 42.
 

Rac

Racii sunt destul de norocoşi din fire, dar au nevoie mereu de senzaţia potrivită pentru a prinde curaj şi a juca la loto. Numerele norocoase pentru racii care joacă la loterie sunt: 2, 11, 19, 21, 34, 46.
 

Leu

Leii sunt, în general, o zodie norocoasă, dar anul acesta nu stai tocmai bine la capitolul finanţe. Dacă ai încredere în flerul tău şi eşti convinsă că o să câştigi la loto anul ăsta, nu renunţa. Numerele norocoase pentru leii care joacă la loterie sunt: 1, 10, 14, 19, 33, 45.
 

Fecioară

Fecioarele se consideră veşnic ghinioniste, deşi nu este aproape niciodată o problemă de noroc versus ghinion. Pentru că 2013 a fost şi este un an bun şi plin de realizări, poate că a venit momentul ca fecioara să joace la loto. Numerele norocoase pentru fecioarele care joacă la loterie sunt : 3, 15, 16, 25, 30, 47.
 
 


 

Balanţă

Balanţele se cred norocoase ori de câte ori au un moment de fericire, realizează ceva sau sunt lăudate pentru o muncă îndelungată Pentru că simt nevoia să muncească pentru fiecare bănuţ şi nu se mulţumesc cu câştiguri rapide, balanţele nu prea joacă la loto. Numerele norocoase pentru nativii care joacă la loterie sunt: 6, 7, 14, 29, 33, 47.
 

Scorpion

Scorpionii au un 2013 cu multe fluctuaţii în linia norocului. Dacă alegi bine ziua în care vrei să joci la loto, ai toate şansele să câştigi măcar la categoria a III-a. Dacă nu câştigi nici de data asta, mai încearcă, anul 2013 sigur vei avea surprize plăcute. Numerele norocoase pentru nativii care joacă la loterie sunt: 4, 11, 19, 27, 33, 41.
 

Săgetător

Săgetătorii au un 2013 destul de norocos, dacă nu iei în seamă micile drame sentimentale şi problemele de la locul de muncă. Cu banii stai incredibil de bine, dar marele pot de la loto nu ar strica în cont. Numerele norocoase pentru nativii care joacă la loterie sunt: 1, 5, 8, 10, 22, 49.
 

Capricorn

Nativii din capricorn au un an cam slab din punct de vedere financiar şi numai marele pot de la loto ar putea să facă lumină în conturile tale. Dacă nu te simţi îndeajuns de norocos, ignoră senzaţia de teamă şi joacă oricum. Numerele norocoase pentru nativii din capricorn care joacă la loterie sunt: 1, 3, 7, 15, 39, 41.
 

Vărsător

Vărsătorii au un an nu tocmai grozav din punct de vedere al economiilor şi conturile tale încep să se resimtă după ce ai extras şi ultimii bănuţi pentru facturi şi vacanţa de vară. Un premiu cât de mic la loto te-ar ajuta să te pui pe picioare, mai ales că vin nişte nunţi în toamnă. Numerele norocoase pentru nativii din vărsător care joacă la loterie sunt: 2, 7, 17, 23, 29, 38.
 

Peşti

Peştii au un an destul de bun din punct de vedere financiar şi nu au probleme majore. Dar niciodată nu are cum să strice un câştig, mai ales marele pot de la loto. Numerele norocoase pentru nativii din peşti care joacă la loterie sunt:3, 17, 19, 26, 39, 48.
 
sursa: unica.ro