Pariuri sigure – câștiguri garantate

minge_plasa

Orice parior începător se gândește cum să găsească un sistem aproape perfect, care să-i aducă câștiguri sigure de fiecare dată când pariază. După puțin timp, pariorii încep să își dea seama că acest lucru nu prea se poate întâmpla, iar agenția de pariuri este de cele mai multe ori în câștig. Totuși, există pariuri sigure!

Bineînțeles, nu este vorba despre faptul că alegi anumite pronosticuri care sunt sigure, pentru că indiferent de pronostic și de cota aleasă, nici un pariu nu poate fi sigur. Iar cu cât sunt șanse mai mari să iasă, cu atât cota va fi mai mică. Așadar, despre ce pariuri sigure este vorba?

În primul rând, trebuie să înțelegem că de când a început era pariurilor online, au apărut foarte multe case de pariuri online. Totuși, cotele oferite pentru evenimentele sportive nu sunt identice și fluctuează de multe ori în funcție de câți bani se pariază. În situația în care la o casă de pariuri, să zicem bet365, se pariază foarte mulți bani pe victoria unei echipe de fotbal, cota va scădea. Însă, la celelalte agenții de pariuri cota nu va scădea, fiindcă nu s-au pariat acești bani decât la bet365. În timp totuși cotele se echilibrează la toate agențiile, însă pentru câteva momente, cotele pot fi foarte diferite.

Să luăm un exemplu de meci cu 2 variante de rezultat. Astfel, să presupunem că e un meci de tenis, iar cota pentru o victorie a jucătorului X este de 2.35. La o altă casă de pariuri, cota pentru victoria jucătorului Y este de 1.95. Cum putem paria pentru a avea un câștig garantat?

Primul pariu: jucătorul X, cota 2.35, miza 90.70 unități
Al doilea pariu: jucătorul Y, cota 1.95, miza 109.30 unități

Miza totală este egală cu 200 de unități, în timp ce câștigul este de 213.15 indiferent de rezultatul câștigător, astfel că profitul va fi de 13.15 unități. Poți spune că este un profit mic având în vedere investiția, însă gândește-te că este un pariu sigur (sure bet), pe care nu îl poți pierde.
 

Cum poți calcula mizele pariurilor sigure?

Formula de calcul este un pic greoaie, și arată cam așa:
 
sure-bets-stake-formula
Pentru a calcula mai ușor mizele, puteți folosi calculatorul de pariuri sigure (sure bets) online de pe site-ul nostru. 

 
Totuși, dacă aceste pariuri nu au riscuri, de ce nu câștigă toată lumea? Pentru că deși sunt așa numite pariuri sigure, există totuși câteva riscuri. Vom încerca mai jos să expunem principalele riscuri de care trebuie să ții cont:
 

1. Regulile caselor de pariuri

Trebuie reținut faptul că orice casă de pariuri are propriile reguli legate de unele tipuri de pariuri. De exemplu, în cazul unui meci de tenis în care unul dintre jucători se retrage, unele case de pariuri pot da pariul drept câștigător sau pierdut, în funcție de caz, în timp ce altă casă de pariuri va da meciul ca anulat, iar miza va fi returnată. În acest caz, șansele sunt fie să câștigi o sumă mult mai mare decât sperai, sau să pierzi o parte mare din miza inițială.
 

2. Greșeli ale caselor de pariuri

Multe cote care pot părea pariuri sigure la prima vedere pot fi pur și simplu greșeli ale caselor de pariuri. Astfel, ca exemplu, dacă la majoritatea caselor de pariuri vezi o cotă de aproximativ 2.40, în timp ce la o singură casă de pariuri cota adversarului este tot în jurul valorii de 2.40, nu te grăbi să pariezi. Mai mult ca sigur este o greșeală a casei respective de pariuri, și anume o inversare a cotelor pe acel meci.
 

3. Durata de timp în care pui pariurile

De foarte multe ori, aceste cote se modifică foarte repede. Acest lucru poate fi un efect al sumelor de bani puse de către alți pariori care au găsit aceste cote înaintea ta. Astfel, trebuie să fii foarte atent atunci când pariezi, să fii logat pe ambele conturi și gata să apeși pe butonul de „submit” la o diferență de câteva secunde maxim.

Mai pot apărea probleme atunci când nu ai experiență cu interfața unor case de pariuri online sau din grabă să selectezi alte meciuri. Totuși, cu multă atenție și multă răbdare se pot obține ceva câștiguri prin această metodă. Bineînțeles, ai nevoie și de o sumă importantă de bani cu care să pleci la drum.