10 vise care aduc noroc

visare_r

A crede în vise profetice sau nu, este alegerea personală a fiecăruia. Dar să știți că nu doar Dimitri Mendeleev a făcut marea sa descoperire în vis.

De exemplu, părintele fizicii nucleare, Niels Bohr, anume în vis a văzut imaginea modelului planetar al atomului, iar laureatul premiului Nobel, Otto Loewi două nopți la rând avea viziuni care au dus la crearea teoriei transmiterii chimice a impulsurilor nervoase.

Unii chiar atârnă deasupra patului „prinzătorul de vise” pentru a atrage vise bune.

Cum de aflat dacă visul tău este profetic?

În primul rând, există un semn vechi că visele se îndeplinesc de joi spre vineri. Încearcă să le memorezi și verifică această idee prin propria experiență.

În vis creierul ne sugerează unde să căutăm norocul.

În al doilea rând, noaptea creierul nostru lucrează într-un mod diferit, astfel încât în vise noi de multe ori vedem nu situații concrete, dar simboluri pe care ni le trimite subconștientul nostru și ale căror semnificații am putea încerca să le descifrăm.

Iată zece semne care prevestesc noroc și bani în vis:
 

1. Pisici

Apariția acestui animal domestic în visul tău înseamnă că, în timpul zilei, poți avea încredere în intuiția ta.
 

2. Păr

Dacă visezi că ai părul frumos aranjat atunci te așteaptă noroc și succes în afaceri. Netezirea părului în vis prevestește noroc în dragoste.
 

3. Apă

Se crede că apa este visată de cei care sunt gata să riște. Prin visarea ei subconștientul tău îți dă un indiciu că este timpul să iei hotărâri decisive în rezolvarea problemelor tale. Scăldarea și înotarea în apă prevestește succes în afaceri. Marea și oceanul calm simbolizează vești plăcute.
 

4. Zbor

„Zbori în vis, înseamnă că crești”, așa ne spuneau în copilărie. Adulții însă care simt noaptea această stare sunt acei care se uită la viață ușor, nu sunt capturați de problemele minore și sunt deschiși pentru ceva nou. De asemenea zborul se visează în ajunul unei călătorii plăcute, de exemplu, la începutul vacanței.
 

”Prinzătorul de vise” te poate ajuta să prinzi un vis bun.
 
dream catcher


 

5. Drum

Drumul cum și zborul prevestește mereu ceva nou. Pe acest drum uneori va trebui să iei decizii serioase. Și datorită căilor alese corect vei da de norocul care te așteaptă.
 

6. Verdeață

În cazul în care visele tale sunt adesea dominate de culoarea verde – ești în viață un optimist și mulțumit de postura ta, iar norocul te însoțește. Ține-o tot așa.
 

7. Flori

Visarea grădinilor cu flori și a buchetelor primite prezice întâlniri plăcute, care îți vor aduce plăcere și un posibil profit.
 

8. Bălegar

O, da! Acesta este unul dintre cele mai renumite simboluri ale bogăției și banilor care te așteaptă pe tine cu o mare nerăbdare. Dacă vezi în vis o grămadă de bălegar sau gunoi, așteaptă o îmbunătățire a situației tale financiare.
 

9. Cocori

A vedea în vis un stol de cocori înseamnă mult noroc. Norocul te favorizează, grăbește-te să profiți de aceasta!
 

10. A găsi ceva

A găsi ceva într-un vis este un semn bun care prevestește împlinirea dorințelor tale. Mai ales dacă ai găsit o pungă cu bani, așteaptă profituri în timpul apropiat. De exemplu, câștigarea la loterie. Dar să nu uiți să cumperi un bilet de loterie după ce te trezești.
 
Vă dorim vise plăcute și câștiguri mari!