Un hamal moldovean a câștigat la Loto în Londra, devenind milionar peste noapte

hamal_milionar_r

Un moldovean norocos de numai 24 de ani, care lucrează la Londra în calitate de hamal, a câștigat, cu un bilet de 2 lire, un milion de lire sterline (circa 1.300.000 de euro). Tânărul se numește Ilie Ciorici și este de baștină din satul Ciuciuleni, Hâncești.

El locuiește în capitala Marii Britanii în chirie cu o familie din sat și noutatea l-a ținut treaz toată noaptea.

Ilie a procurat biletul de la un chioșc și l-a răzuit pe loc, aflând imediat și valoarea câștigului său.
 

E cazul să credem, uneori, în horoscop!

La 8 decembrie curent, băiatul a consultat horoscopul și a plasat pe pagina sa de Facebook că la capitolul job, prezicerile astrale lasă de dorit, însă „Capitolul financiar aduce multe surprize plăcute, în special până în preajma datei de 18 decembrie”, fapt care s-a adeverit.
El mai are o soră și familia norocosului o duce destul de bine, ținând cont de faptul că mama lor e plecată de mulți ani în Italia, la muncă. În sat a rămas doar tatăl băiatului.
De mai bine de jumătate de an, băiatul locuia la Londra, îndeplinind diferite munci, între care la o spălătorie de mașini, ultimul serviciu, pentru care era plătit la oră, fiind cel de hamal. Salariul pe care îl încasa de la englezi îi permiteau un mod de viață modest. Ilie a absolvit Academia de Poliție și în Anglia a ajuns cu pașaportul românesc. Milionul îl va ridica abia după Revelion, statul britanic urmând să încaseze 20% din suma totală.
Deocamdată, Ilie este prins în perfectarea și verificarea actelor. Ce va face cu banii se va gândi când îi va avea în buzunar.
 

 

Cel mai mare câștig

În iunie 2014, un spaniol a câștigat marele premiul al Euroloteriei de anul acesta, în valoare de 137.313.501 euro. Acest spaniol a fost singurul care a nimerit combinația de 7 numere norocoase pentru a câștiga suma fabuloasă. Este cel mai mare câștig obținut vreodată de Spania la loteria europeana. Recordul la Euroloterie (Euro Lottery) datează din 10 august 2012 și este deținut de un cuplu britanic, care a câștigat 190 de milioane de euro. Nouă țări au participat la Euro Lottery (Franța, Marea Britanie, Spania, Luxemburg, Belgia, Elveția, Portugalia, Irlanda, Austria). Franța deține cel mai mare număr de câștigători ai marelui pot (84), urmată de Spania (73) și de Marea Britanie (68). Fiecare jucător beneficiază de o șansă din 116.531.800 pentru a nimeri toate cele șapte numere din primul rând.