Reguli Loteria Națională cu bilete

loteria natioanala logoRegulile de participare la Loteria momentană Națională a Moldovei sunt foarte simple. Dacă sunteți cetățean al Republicii Moldova și aveți vârsta împlinită de 18 ani atunci puteți să cumpărați un bilet de loterie momentană și să participați la joc. Răzuiți biletul și aflați imediat dacă ați câștigat vreun premiu oferit de lozul instant respectiv. În dependență de biletul răzuibil dacă este el câștigător sau nu, mai sunt încă câteva posibilități de desfășurare a jocului dvs. în continuare.
 

Cum câștigi cu biletul de Loterie instantă Națională a Moldovei?

Dacă ați răzuit biletul de loterie la fața locului unde l-ați cumpărat și ați câștigat un premiu bănesc de până la 500 lei, atunci acest premiu îl puteți primi imediat pe loc. Dacă însă l-ați răzuit acasă, atunci puteți să mergeți cu el la orice unitate de comerț cu inscripția ”Aici se achită câștigurile Loteriei Naționale” pentru a ridica premiul bănesc de până la 500 lei. Toate filialele Poșta Moldovei și magazinele de cărți Librarius din toată țara achită câștigurile de până la 10 000 de lei, prin prezentarea biletului de loterie câștigător.
 
De la 1 ianuarie 2020, pentru sumele mai mari de 240 de lei, câștigate la loterie sau pariuri sportive, statul va percepe un impozit de 12%.
 
Dacă ați câștigat un premiu bănesc mai mare de 500 lei sau oricare alt tip de premiu pus în joc, atunci puteți să anunțați câștigul dvs. la Loteria Națională sunând la numărul de telefon 022-333-777, iar achitarea câștigului se va face la adresa mun. Chișinău, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt 3, prin prezentarea biletului de loterie câștigător.
 
Dacă ați câștigat premiul care se numește ”Participarea la tragere la sorți pentru joc TV” atunci trebuie să înregistrați codul din 14 cifre pe care îl conține biletul sub stratul răzuibil, pe site-ul oficial al Loteriei Naționale, 7777.md ori să sunați la numărul de telefon: 022-333-777 (tarif standard pentru apel național). Pentru a putea înregistra codul biletului pe site trebuie mai întâi să deschideți un cont personal pe site. La înregistrarea contului personal pe site, obligatoriu va trebui să indicați IDNP dvs. personal. Premiul ”Participarea la tragere la sorți pentru Jocurile televizate” înseamnă de fapt, că veți participa la tragerea la sorți care se desfășoară între toți jucătorii care au câștigat acest premiu șansă. O singură înregistrare de cod permite participarea la 4 trageri consecutive. La fiecare extragere se vor alege viitorii 10 participanți al unui Show TV, unde norocoșii invitați vor putea câștiga premii mai mari de 5 000 000 lei. Show-ul televizat va fi desfășurat săptămânal de către Loteria Națională pe canalul Prime TV, vineri, începând cu ora 18:20. Jocurile TV vor putea fi urmărite în reluare, în aceeași zi, la ora 20:00, și duminică, la 20:20.
 


 

Cum poți să câștigi cu bilet necâștigător la Loteria Națională?

Dacă biletul de loterie momentană nu este câștigător atunci vi se oferă a doua șansă de a câștiga premii suplimentare. Pentru aceasta trebuie să înregistrați codul din 14 cifre a biletului necâștigător pe site-ul oficial sau să sunați la numărul de telefon al Loteriei Naționale a Moldovei: 022-333-777. Pentru a putea înregistra codul biletului pe site trebuie mai întâi să deschideți un cont personal pe site. La înregistrarea contului personal pe site, obligatoriu va trebui să indicați IDNP dvs. personal. Nu aruncați biletul necâștigător după înregistrarea lui. Premiile se ridică doar prin pezentarea biletului necâștigător, codul căruia a fost extras la tombola VIP.
 
Pentru fiecare bilet necâștigător acumulați puncte VIP, prețul biletului de loterie se transformă în puncte. Toți jucătorii care au puncte VIP devin membri activi al clubului VIP. În acest club se desfășoare regulat în paralel mai multe extrageri la sorți pentru diferite premii bănești și alte bunuri valoroase ca de exemplu mașini, smartphonu-ri, călătorii etc. Pentru fiecare extragere se indică data prestabilită de desfășurare. Membrii clubului singuri aleg la extragerea la sorți pentru care premiu să participe. Fiecare participare la extragere costă 10 puncte VIP. La aceeași extragere se poate de participat de mai multe ori, adică dacă de exemplu aveți 3 participări la aceeași extragere asta ar însemna că în lista cu toți jucătorii care participă la extragerea dată, dvs. veți fi scris de 3 ori.
 


 
Pentru unele super premii din clubul VIP ca de exemplu cum ar fi mașinile, pe lângă adăugarea de participări la extragere prin bilete necâștigătoare, există și posibilitatea de a adăuga participări prin jocul online Mega Jackpot. Prin Mega Jackpot, la care un joc costă 10 puncte VIP, puteți câștiga până la 80 de participări suplimentare care se vor adăuga la numărul total de participări la extragerea la sorți a premiului cel mare al clubului VIP. Astfel se măresc șansele de a câștiga mașina pusă la bătaie între membrii clubului VIP.
 

 
Puteți urmări rezultatele cu ultimii câștigători ai clubului VIP aici.
 
De aici puteți descărcă documentul de regulament în întregime, pentru Loteria instantă Națională a Moldovei.