Cum se joacă Loto Online cu Jackpot

Jackpot jocuri loto onlineJoaca la loto online cu Jackpot oferă posibilitatea de a vă încerca norocul la cele mai mari loterii oficiale din întreaga lume. Serviciul loto online Jackpot nu cumpără bilete loto fizice de hârtie, ci oferă posibilitatea de a efectua pariuri pe numere loto. Astfel cumpărarea biletelor loto online subînțelege de fapt plasarea de pariuri pe rezultatele tragerilor loto. Cotele pariului se gestionează automat de către agenție. Această modalitate de participare la jocurile loto on-line este una absolut legală în industria jocurilor de noroc. Jackpot are licență oficială de activitate și conlucrează cu companiile de asigurare prin care se asigură fiecare miză loto plasată, ceea ce garantează achitarea tuturor câștigurilor ale clienților. Astfel site-ul devine unul dintre cele mai sigure servicii de prestare a jocurilor loteristice online.
 
Pe acest site puteți foarte ușor să jucați de oriunde din lume. Oricine indiferent de naționalitate și cetățenie poate paria online pe extragerile loto oficiale. În prezent pe site sunt disponibile online 26 de loterii din întreaga lume, printre care sunt și loterii exclusive care pot fi găsite doar pe acest site.
 
Printre cele mai mari loterii cu jackpot-uri imense la care se oferă acces on-line și la care puteți juca chiar acum, sunt:

logo-mega-millions MegaMillions (SUA)
logo-power-ball PowerBall (SUA)
logo-ball-extra-small EuroMillions (Europa)
logo-euro-jackpot EuroJackpot (Europa)


 
Jackpot-ul câștigat vă aparține și agenția nu percepe comisioane din câștig, indiferent de cât de mare este premiul câștigat. Unicul comision pe care agenția îl ia este inclus inițial în costul biletului loto. Este exact ca și cum ați fi cumpărat biletul de loterie câștigător și ați fi primit suma câștigului aflându-vă în acea țară unde s-a efectuat extragerea loto. Retragerea banilor câștigați se efectuează prin sistemele de plată pe care le alegeți și care sunt mai comode pentru dvs. de exemplu: Cont bancar, Visa, MasterCard, Neteller, Skrill, WebMoney și multe altele.
 
În afară de jocurile loto online, pentru cei care doresc să-și încerce norocul la jocurile cu câștiguri instantanee, Jackpot oferă o gamă largă de jocuri de noroc virtuale de diferite tipuri, de la lozuri răzuibile, scratchcard-uri, jocuri la aparate, până la jocuri de cărți și rulete online. Orice joc online virtual poate fi jucat în regim demo, astfel, din toate jocurile existente puteți alege foarte ușor jocul dvs. preferat.
 
Site-ul permanent oferă reduceri și abonamente flexibile.
 

Suport clienţi / Limbile de comunicare

Dacă jucați loto online pe Jackpot sau alte jocuri de noroc și apar întrebări, atunci, le puteți adresa către suportul de clienți a site-ului prin chat-ul live, prin poşta electronică sau prin telefon, iar răspunsurile le veţi obţine fără să aşteptaţi mult. Site-ul suportă la moment 6 limbi de comunicare inclusiv engleza şi rusa.
 
Jackpot este un serviciu relativ nou, însă care demonstrează o dezvoltare rapidă și de calitate datorită echipei sale care are deja o experiență vastă în domeniul jocurilor loto online și a jocurilor de noroc online.