lotoinfo

totul despre loto şi pariuri…

Un nou Superdraw în arhiva loto EuroMillions şi reducerile săptămânii la loto online

europa

Tragerile loto speciale EuroMillions Superdraw sunt evenimente interesante ale universului loto internațional. Arhiva loto EuroMillions urmează să se îmbogățească cu un astfel de eveniment! Următoarea EuroMillions SuperDraw are loc în numai două săptămâni și oferă un jackpot garantat de 100 000 000 Euro! Biletele pentru tragerea din 15 noiembrie vor fi disponibile în 9 zile!

 
 

A fost făcut anunțul oficial! Arhiva loto EuroMillions va înregistra încă un Superdraw – a treia din acest an, iar aceasta va avea loc vineri, 15 noiembrie 2013! Premiul garantat pentru prima tură este de 100 000 000 Euro, dar acesta poate crește dacă cele cinci numere loto EuroMillions + cele două Lucky Stars nu sunt ghicite! Fani EuroMillions, rămâneți aproape căci biletele pentru EuroMillions Superdraw vor fi disponibile online imediat ce se va închide vânzarea biletelor pentru extragerea anterioară, de marți 12 noiembrie.
În prezent loteria de top a Europei afișează un jackpot de 21 000 000 Euro, iar până la SuperDraw se mai pot înregistra trei reporturi. Asta înseamnă ca această tragere extraordinară din 15 noiembrie poate chiar dubla premiul categoriei I afișat anterior. Dacă între timp cineva câștigă potul EuroMillions pe parcursul următoarelor trei trageri, acesta și-ar putea multiplica valoarea chiar și de 4-5 ori cu ocazia SuperDraw!

 


 

Arhiva loto EuroMillions Superdraw 2013

Anul 2013 pare fi unul special pentru loteria europeană. Dacă în anii precedenți, arhiva loto EuroMillions a înregistrat câte două astfel de trageri speciale, pe 15 noiembrie va avea loc cea de-a treia EuroMillions SuperDraw din 2013. Prima extragere loto specială EuroMillions SuperDraw din acest an a avut loc pe 22 martie, iar potul european crescut atunci dintr-o dată de la 21 la 100 000 000 Euro și a continuat să crească până ce a fost câștigat, pe 20 martie. În primăvară, a fost rândul unui cetățean francez să își înscrie numele în arhiva loto EuroMillions și să încaseze 132 486 744 Euro – valoarea finală a jackpotului european. Câteva luni mai târziu, premiul I al loteriei de elită a Europei ajungea, după tragerea specială din 7 iunie, la 185 000 000 Euro. Această sumă fenomenală a fost câștigată la extragerea EuroMillions din 25 iunie cu două bilete, unul vândut în Irlanda și unul în Belgia.

Un bun sfat ar fi să achiziționați chiar acum un pachet de extrageri multiple EuroMillions pentru:

Mult noroc!
 

Abonați-vă pentru a primi fiecare al 8-lea bilet gratis!

Achiziționați un abonament și veți primi fiecare al 8-lea bilet GRATIS la cele mai mari loterii ale lumii!
Loteriile americane domină lumea loto aproape în permanență. Jucați Mega Millions și loto US Powerball pentru a vă încerca norocul la jackpoturi de 99 000 000 $, respectiv
70 000 000 $. Nici loteriile europene EuroMillions și loteria spaniolă La Primitiva nu sunt de lepădat. Amândouă stau pe poziții bune în theBig cu premii IMENSE de 21 000 000 Euro, respecitv 19 000 000 Euro. Abonați-vă la aceste super loterii pentru a vă asigura că nu ratați nici o șansă de a deveni milionar!.
 
*Ofertă validă până joi, 7 noiembrie, ora 19:10 GMT
**Abonamentele făcute prin această ofertă sunt valabile în următoarele 6 luni.