lotoinfo

totul despre loto şi pariuri…

Un nou mod de a juca loto – pachetele combo

bilete comboE timpul să sporiți șansele de câștig… și să faceți ceva economii! theLotter (Global Lottery Results) vă aduce pachetele combo: revoluția lumii loto! Când jucați loto cu pachetele combo deveniți membrii ai unui grup sindicat, îmbunătățindu-vă șansele de câștig și plătiți mult mai puțin pentru a participa la loteria preferată cu un bilet individual completat cu propriile numere norocoase!
 
Pachetele combo combină două tipuri de bilete, fiecare cu avantajele sale. Biletul individual vă permite să vă alegeți numerele dvs. norocoase. Pachetele combo oferă, pe lângă biletele personale, și diferite tipuri de segmente sindicate. Astfel, veți putea să găsiți strategia care se potrivește cel mai bine stilului dvs. de joc!
Combinând puterea biletelor individuale cu beneficiile sindicatelor, pachetele combo au un preț super avantajos în comparație cu prețul de achiziție a fiecăruia dintre acestea separat. Reducerile sunt de 10%, iar asta e în plus față de reducerile VIP!
 

Pe scurt: 3 avantaje ale pachetelor combo

 


 

Câștigați mai mult, mai des

Câștigați milioane

Câștigați sute de mii

Câștigați zeci de mii

Alegeți-vă numerele norocoale pentru biletul individual și milioanele sunt ale dvs.!

Alăturați-vă sindicatelor theLotter (Global Lottery Results)! Cu un număr redus de membri și super șanse de câștig, sutele de mii sunt ale dvs.!

Alăturați-vă marilor sindicate theLotter (Global Lottery Results) – sporiți-vă șansele de câştig și zecile de mii sunt ale dvs.!

 

Cum se joacă loto cu pachetele combo

combo pachet
E simplu să jucați loto cu pachetele combo pe theLotter (Global Lottery Results) – alegeți loteria preferată de pe pagina de pornire sau din meniu, fiind redirectionat către pagina respectivei loterii, unde faceți clic pe tabul Combo și alegeți pachetul pe care vreți să îl cumpărați.
Dacă vreți să jucați cu numerele dvs. norocoase pe biletul individual din cadrul pachetului combo, faceți clic pe “mai multe detalii” și “editare” pentru a le schimba. Dacă nu le schimbați biletul va conține numere alese în mod aleatoriu.
În funcție de loteria aleasă, există mai multe tipuri de pachete combo – de la Clasic la Deluxe. Alegeți pe cel care conține sindicatul potrivit cu strategia dvs. de joc. Confirmați alegerea făcând clic pe butonul “Jucați”!
 


 

Un nou design de la theLotter

taburi de navigareCu noul design al paginilor theLotter (Global Lottery Results) este mai ușor să vă alegeți formatul de joc. Taburile sunt acum mai ușor de navigat.

În acest moment, abonamentele și pachetele de extrageri multiple sunt disponibile în primele două taburi, pentru biletele standard și sindicate, dar în luna septembrie se va lansa și opțiunea de pachete de extrageri multiple pentru pachetele combo. Rămâneți aproape!
 

, ,