lotoinfo

totul despre loto şi pariuri…

Un inginer ucrainian câştigă premiul La Primitiva pe theLotter

winnerValeryi M. din Ucraina a câștigat $3,268.54 la loteria spaniolă La Primitiva în luna august pe theLotter (Global Lottery Results). Acest fan de loterie joacă loto online o dată sau de două ori pe lună. Pe lângă acestea, Valeryi este de asemenea un fan avid de poker online cu multe succese la activ în acest domeniu.
Am reușit să vorbim cu Valeryi la puțin timp după câștigarea premiului şi a fost suficient de amabil pentru a ne spune câte ceva despre el!
 
 
 

De cât timp jucați la loto?

Ei bine, toată viaţa! Joc loto online pe theLotter (Global Lottery Results) de un an și ceva.
 

Ce v-a adus pe theLotter?

Am auzit că prietenii mei jucau pe acest site, aşa că am încercat și eu. Mi s-a părut interesant şi am continuat să joc. M-am concentrat în principal pe La Primitiva şi Powerball. Am mai câștigat premii și înainte, dar acesta este cel mai mare premiu pe care l-am câștigat la loto!
 

Care este strategia dvs.?

Întotdeauna m-am bazat pe intuiţia mea, dar cred și în horoscop. În plus, folosesc datele care sunt importante pentru mine şi apelez frecvent la numerologie. În viitor, o să încerc și sindicatele și pachetele combo!
 


 

Aveți sfaturi pentru fanii de loterie online?

Nu aşteptaţi! Mai încercați, jucați şi cu siguranţă veți câştiga!
 

Ce planuri aveți cu câştigurile dvs.?

Nu am decis încă – după ce încasez banii, mă voi hotărî. Poate îi cheltui pe o vacanță. Cum e în Malta? Poate că mă duc acolo (…râde)
 

Un alt membru al site-ului nostru, Alexandr N. din Rusia a câștigat 2,850 $ la Lotto New York.
Alexandr este frizer și locuiește în capitala rusă. Acest fan de loterie joacă online pe theLotter (Global Lottery Results) de doi ani şi preferă abonamentele.
Ce a făcut cu banii? S-a dus într-o vacanţă în Bulgaria unde are prieteni!
Dacă câştig din nou, plec din nou în vacanță; a fost super! ne-a spus el.
Le dorim atât lui Alexandr, cât și lui Valeryi mult noroc în viitor!
 

, ,