lotoinfo

totul despre loto şi pariuri…

Un belgian din Costa Rica câştigă €76,351.50 la Loto Franţa şi se mută în Spania

Christian V. a câştigat peste 76.000 € la Loto Franța online prin theLotter (Global Lottery Results) pe 11 iulie 2015. După un deceniu de loto online, a apărut câștigul.
 citataCetățean belgian care locuiește în prezent în Costa Rica, Christian a câştigat o mai bine de 76.000 € la extragerea Loto Franţa din data de 11 iulie prin intermediul theLotter (Global Lottery Results) şi este foarte entuziasmat de acest premiu. Acest veteran loto planifică să se mute din Costa Rica în Spania săptămâna aceasta, iar premiul câștigat îl va ajuta sa-și realizeze visele sale în noua sa țară de reședință.
Și dvs. puteți câștiga la Loto Franţa online de oriunde din lume. Sperăm că veţi fi inspirat de povestea lui Christian, pe care suntem fericiţi să o împărtăşim cu dvs.
 

Ne puteţi spune câte ceva despre dvs.?

Am 72 de ani. M-am născut în Antwerp, Belgia şi m-am mutat în Venezuela atunci când aveam 30 de ani. Eu am trăit în Venezuela timp de 34 de ani, dar în ultimii opt ani am trăit în Costa Rica. Săptămâna viitoare mă voi muta în Spania.
 

De cât timp jucați la loto?

Am început să joc loto online pe theLotter (Global Lottery Results) cu 10 ani în urmă, când locuiam încă în Venezuela.
 


 

Ce v-a adus pe theLotter?

Recunosc că întotdeauna mi-au plăcut un pic jocurile de noroc – pentru că cred în noroc. În timp ce locuiam în Venezuela cu partenerul meu, căruia îi plac numerele, puneam împreuna bani pentru biletele de loterie. După încasarea premiului, încrederea în theLotter (Global Lottery Results) ca un provider de servicii profesionist şi o companie cu reputaţie a fost categoric confirmată. Am câştigat o sumă destul de mare şi procesul de transfer de fonduri a mers foarte uşor.
 

Care sunt loteriile dvs. preferate şi de ce?

Întotdeauna am jucat loteriile din ţările de unde îmi imaginez să mă duc să ridic premiul. Cu alte cuvinte, joc numai loteriile din ţările pe care aş dori să le vizitez.
 

Care este strategia dvs.?

costa rica - spaniaÎmi verific întotdeauna norocul înainte de a juca. Merg pe instinct şi am câteva trucuri pentru a-mi testa norocul. Decid dacă să joc într-o anumită zi în funcţie de cât de norocos mă simt. Am un pic de intuiție – joc numai atunci când mă simt ca eu sunt ajutat de cineva din afara acestei lumi.
 
 
 
 

Aţi mai câştigat ceva înainte?

Pariam pe cai când eram în Venezuela şi am câştigat o maşină. Dar cel mai mare premiu din viaţa mea a venit prin theLotter (Global Lottery Results).
 

Aveţi sfaturi pentru cei care joacă loto online?

Nu – Nu sunt sigur că vreau să-mi dezvălui strategia!
 

Ce aveți de gând să faceți cu premiul?

Premiul câștigat mă va ajuta cu siguranţă să mă mut în Spania.
Îi dorim mult noroc lui Christian, în special că se mută într-o nouă țară!
 

, ,