lotoinfo

totul despre loto şi pariuri…

Totul despre tombola spaniolă de crăciun Loteria de Navidad

 
craciun navidadVreți să luați parte la cel mai mare eveniment loto Spania al anului? Vă tentează un joc de tombolă cu super șanse de câștig de 1:7? Vă doriți un cadou special de Crăciun? Toate acestea sunt posibile cu Loteria de Navidad – tombola organizată de Loteria Națională Spaniolă în fiecare an, în ajunul Crăciunului.
Unul dintre cele mai anticipate evenimente ale anului, Loteria de Navidad oferă tuturor fanilor de jocuri de tombole super șanse de câștig și un fond de premii de 2.24 miliarde €. Acum puteți descoperi magia Crăciunului în Spania participând la super extragerea de Crăciun, care oferă:

– un fond de premii de 2.24 miliarde €!
– 24.5 milioane de modalități de câștig!
– 640 milioane € ca în premii de jackpot
– 1 din 7 șanse de câștig!

 
Cumpărați 4 sau mai multe segmente Loteria de Navidad pe theLotter (Global Lottery Results) și primiți o reducere de 10% din partea casei!
 


 

Când are loc extragerea Loteria de Navidad?

bilet navidadAceastă tombolă anuală are loc în fiecare an pe 22 decembrie, oferind tuturor participanților șanse de 1:100.000 de a câștiga premiul categoriei cel mare! Extragerea de anul acesta, la fel ca cele din ultimii 200 de ani, va avea același stil tradițional, cu care fanii acestei tombole s-au obișnuit deja! Bilele de lemn vor fi extrase dintr-o urnă, în timp ce biletele sunt extrase din cealaltă. Acest eveniment durează de obicei în jur de 3 ore, iar rezultatele sunt incantate de elevii școlii San Ildefonso din Madrid!
 

Loteria de Navidad 2014

Biletul Loteria de Navidad de anul acesta afișează tabloul Adoración de los Reyes Magos – opera pictorului flamand Pieter Coecke van Aelst în secolul al XVI-lea. Această operă de artă este acum expusă la Muzeul del Prado din Madrid. Magii sunt îmbrăcați în haine luxuoase, iar tabloul include repere ale arhitecturii renascentiste – influența mentorului lui Pieter Coecke van Aelst – un alt pictor flamand Barend van Orley, dar și transpunerea artistică a cunoștințele teoretice de artă și arhitectură ale pictorului care a tradus Tratatul de Arhitectură al lui Sebastiano Serlio. Adorația Magilor include o multitudine de tonuri de portocaliu și motive filigran, care încarcă biletul Loteria de Navidad cu o serie de simboluri puternice.
Dacă sunteți un iubitor de tombole, nu uitați că evenimentele Loteria Nacional se țin lanț. Pe 8 decembrie are loc extragerea specială Sorteo de Diciembre, dedicate Bibliotecii Naționale Spanione, iar pe data de 6 ianuarie 2014 are loc Loteria del Nino.
 

, ,