lotoinfo

totul despre loto şi pariuri…

Totul despre pachetele de extrageri multiple

extrageri multipleParticipaţi la cele mai importante extrageri loto de pe planetă cu pachetele de extrageri multiple şi economisiţi bani, timp şi efort. Aflaţi tot ce trebuie să ştiţi despre pachetele de extrageri multiple din acest ghid detaliat.
 
 
 
 
 

Două motivele pentru care pachetele de extrageri multiple sunt o alegere bună

Vă place să jucaţi la loto online? Super! Dacă aveţi o anumită loterie preferată sau dacă vreţi să participaţi la câteva extrageri la rând, atunci pachetele de extrageri multiple sunt cea mai bună alegere!

 


 

Cum să comandaţi din timp bilete loto online cu pachetele de extrageri multiple

Când jucaţi loto online pe theLotter (Global Lottery Results), cu un pachet de extrageri multiple, vă comandaţi din timp bilete la jocul dvs. preferat. Deţineţi controlul. Alegeţi la câte extrageri doriţi să participaţi; există pachete multiple pentru 5, 10 sau 25 de extrageri . Numerele de pe biletele dvs. vor fi aceleaşi pentru fiecare extragere şi puteţi fie să vă alegeţi numerele norocoase, fie să optaţi pentru unele alese la întâmplare.
Cu pachetele de extrageri multiple faceţi o singură comandă, o dată – theLotter (Global Lottery Results) se ocupă de numerele dvs. la extragerile următoare în funcţie de criteriile selectate. Nu e nevoie să vă confirmaţi biletele înainte de fiecare extragere şi deci nu există nici riscul să rataţi un termen limită sau să uitaţi complet să vă cumpăraţi bilet.
Pentru mai mult confort, theLotter (Global Lottery Results) vă oferă posibilitatea de a alege între reînnoirea manuală sau automată a pachetului dvs. de extrageri multiple. Indiferent de opţiunea aleasă, veţi primi un e-mail când pachetul este pe cale să expire. Dacă optaţi pentru înnoire automată, acel mesaj vă va spune că pachetul a fost reînnoit automat.
 

Faceţi mai multe economii cu pachetele de extrageri multiple

25 procenteJucaţi la loto pentru că este amuzant, distractiv, dar cu siguranţă dorinţa de a câştiga un premiu consistent face şi ea parte din ecuaţie. theLotter (Global Lottery Results) apreciază faptul că un client este loial unei anumite loterii. De aceea oferă o reducere când achiziţionaţi un pachet de extrageri multiple. Cu pachetele de extrageri multiple primiţi o reducere între 15% şi 25%, faţă de preţurile obişnuite!
 

Cum să jucaţi loto sindicat cu pachetele de extrageri multiple

Începând cu anul trecut, theLotter (Global Lottery Results) vă oferă posibilitatea să jucaţi loto sindicat, participând la tragerile loto împreună cu alţi membrii theLotter (Global Lottery Results).
S-au extins de curând serviciile pentru ca pachetele de extrageri multiple să acopere și sindicatele loto. Sindicatele loto sunt, fără îndoială, cea mai bună metodă de a minimaliza costul participării. Şi dacă nici asta nu-i de-ajuns, theLotter (Global Lottery Results) oferă o reducere suplimentară celor care joacă loto sindicat cu un pachet de extrageri multiple.
Când cumpăraţi un pachet de extrageri multiple sindicat trebuie să decideţi câte segmente doriţi să cumpăraţi, pentru că atunci când jucaţi în grup, nu sunteţi singurul proprietar al acelui bilet, ci mai degrabă „un acţionar” într-un grup care posedă, colectiv, mai multe bilete.
 

Ce fel de pachete de extrageri multiple sindicate există?

Spre deosebire de pachetele de extrageri individuale, pachetele de extrageri multiple pentru sindicate vă permit să participați la diferite sindicate loto – cu condiţia să fie de la aceeaşi loterie. Există mai multe variante disponibile:

Cu pachetele de extrageri multiple puteţi să vă alăturaţi diferitelor sindicate sau să vă alegeţi propria strategie. Puteţi să jucaţi mai sigur optând pentru sindicatele care oferă un număr garantat, pentru acele grupuri care oferă numărul maxim de combinaţii câştigătoare sau puteţi alege o combinaţie între cele două.
 

Cum funcţionează pachetele de extrageri multiple pentru sindicate?

Principiul din spatele pachetelor de extrageri multiple rămâne acelaşi, indiferent dacă jucaţi în grup sau singur. Cu toate acestea, dacă vă alăturaţi unui sindicat al loteriei care este înfiinţat în mod precis pentru câştiguri excepţional de mari, se poate întâmpla ca, pentru extrageri consecutive, theLotter (Global Lottery Results) să vă repartizeze unui sindicat uşor diferit, care întruneşte cele mai multe dintre caracteristicile alegerii dvs. iniţiale. Această variantă este explicată clar în secţiunea de întrebări frecvente referitoare la sindicate.
 


 

Pachet de extrageri multiple vs. abonamente

Pachetele de extrageri multiple şi abonamentele au un lucru foarte important în comun: ambele permit fanilor de loterie să participe la toate extragerile loteriei preferate fără să rateze niciuna. Cu toate acestea, atât pachetele de extrageri multiple, cât şi abonamentele au avantaje unice care le diferenţiază. Tabelul de mai jos prezintă pe scurt caractersticile fiecărui serviciu, oferindu-vă posibilitatea să vă hotărâţi şi să alegeţi opţiunea care vi se potriveşte cel mai bine.

Extrageri multiple

Abonamente

Nr. bilete precomandate

5, 10, 25 sau 50

10

Reducere

Până la 25%

N/A

Bilet gratuit

N/A

al 10-lea bilet gratuit

Selectare manuală a numerelor

Da (individual), nu (sindicat)

Da

Selectare rapidă

Da

Da

Se pot modifica numerele?

Nu

Da

Payment

Plata

La fiecare extragere

Anularea comenzii

Nu

Da

Sindicate

Da

Nu

Puncte VIP

Se aplică criteriile obişnuite

25 de puncte

 

,