lotoinfo

totul despre loto şi pariuri…

theLotter lansează o nouă funcționalitate: sindicatele loto

 
breaking newsÎncepând cu 24 noiembrie 2014, theLotter (Global Lottery Results) oferă un nou mod de a încerca norocul la jackpoturile și premiile secundare oferite de loteriile din întreaga lume – sindicatele loto! Acum puteți participa la tragerile loto ca parte dintr-un grup, sporindu-vă șansele de câștig și economisind bani! În plus, de azi înainte theLotter (Global Lottery Results) are o pagină principală mai ușor de folosit și mai elegantă!
 

Nou: Sindicate loto pe theLotter !

Un sindicat loto este un grup de fani de loterie, care își unesc resursele financiare pentru a cumpăra mai multe bilete și a participa la o tragere împreună, sporind astfel, șansa de câștig a fiecăruia dintre membrii grupului. Puteți participa la sindicate loto pe theLotter (Global Lottery Results), încercându-vă norocul la cele mai mari loterii ale lumii.
 

De ce să participați la un sindicat loto ?

Atunci când jucați loto ca parte dintr-un sindicat:
– Aveți șanse de 50-200 de ori mai mari de a câștiga jackpotul.
– Cumpărați mai multe bilete loto la o fracțiune din cost.
– Împărtășiți experiența de câștigător loto cu alți participanți la tragere.

 


 

Cum funcționează sindicatele loto

Pe theLotter (Global Lottery Results) puteți participa la sindicate loto pentru a vă încerca norocul la loteriile de top ale lumii. Site-ul selectează numerele și cumpără seturi de bilete loto înainte de fiecare extragere. Există mai multe tipuri de sindicate pe site, deci tot ce trebuie să faceți este să alegeți sindicatul și să cumpărați segmente. Nu este nevoie să creați un grup de jucători pentru sindicatul dvs. – theLotter (Global Lottery Results) găseşte jucătorii și aranjază totul pentru dvs. Vizitați pagina explicativă dedicată sindicatelor loto pentru a afla mai multe detalii.
 

Noua pagină principală theLotter!

Începând de azi site-ul este mai ușor de folosit. Vizitați pagina principală și spuneți ce părere aveți!
Atenție la simbolul sindicate (un cerc alb-albastru), care apare pe fondul galben al biletelor, indicând că la acea loterie puteți participa cu un sindicat. Nu uitați să contactați operatorii dacă aveți nevoie de ajutor, dar și pentru a da feedback!
În curând, sindicatele loto vor fi disponibile și pe aplicațiile mobile.
 

,