Sistemul de pariere Easy Money

Easy-Money_r

Sistemul Easy Money presupune să pariezi o miză de început pe un meci, sau un bilet compus din mai multe meciuri, pe care le consideri cât mai sigure din punct de vedere al câştigului. Acesta este primul pas, deoarece eventualul câştig trebuie pus în totalitate mai departe, pe un alt meci (sau bilet). Ideea de bază este să ajungi la un câştig important, parcurgând paşi mici şi siguri, astfel că deşi o cotă de 1.15 nu îţi va aduce un caştig considerabil, imaginează-ţi 30 astfel de cote caştigate consecutiv. Vei avea o cotă finală egală cu 66, iar dacă miza iniţială este de 50 de euro, profitul tău va fi de 3250 de euro. Totuşi, aceste meciuri nu trebuie jucate în decurs de câteva zile, ci poţi ajunge la al 30-lea pariu după o lună de zile. De asemenea, este important să iţi stabileşti un obiectiv, pe care dacă îl atingi, trebuie să te opreşti.
În tabelul de mai jos este arătată progresia finisată cu succes dacă prima miză va fi de 1% din bancă iar următoarele mize vor fi egale cu suma mizei precedente plus câştigul ei.
 

Eveniment
Cota
Miza
Primit
1
1,3
1%
1,3%
2
1,3
1,3%
1,69%
3
1,3
1,69%
2,19%
4
1,3
2,19%
2,85%
5
1,3
2,85%
3,71%
6
1,3
3,71%
4,82%
7
1,3
4,82%
6,27%
8
1,3
6,27%
8,15%
9
1,3
8,15%
10,60%
10
1,3
10,60%
13,78%
11
1,3
13,78%
17,92%
12
1,3
17,92%
23,29%

 

Poţi încerca acelaşi sistem, începând de la primul pas, cu aceiaşi miză iniţială pariată. Pentru această variantă a strategiei trebuie pusă o miză constantă, aceasta trebuie să ramână aceiaşi indiferent că caştigi sau pierzi. De obicei se pariază pe favoriţi, pe o cotă între 1.07 – 1.15, dar şi pe gol marcat şi celelalte tipuri de pariuri care par sigure.
 
EXEMPLU:
Banca iniţială : 200$
Miza : 100$
Pariu 1 : cota 1.10 – miza 100$ CAŞTIGAT
Pariu 2 : cota 1.15 – miza 100$ CAŞTIGAT
Pariu 3 : cota 1.15 – miza 100$ CAŞTIGAT

———————————————————
Miza : 300$
PROFIT : 40$
———————————————————
 
Trebuie ţinut cont că se poate ca urmatorul pariu :

Pariu 5 : cota 1.10 – miza 100$ PIERDUT

şi atunci eşti în pierdere cu 60$, dar totodată există probabilitatea că aceasta să nu se întâmple decât atunci când eşti în profit.
De exemplu, după 10 pariuri caştigate consecutiv cu cota > 1.10, chiar dacă pierzi al 11 pariu, tot vei ramâne în câştig.
Depinde de norocul fiecăruia şi riscul pe care şi-l asuma!
 

Care sunt avantajele acestui sistem?

Cel puţin în teorie, acest sistem oferă şanse foarte bune de câştig. Având în vedere că, deşi este nevoie să pariezi pe multe evenimente sportive pentru un câştig substanţial, ai şansa de alege aceste evenimente într-un timp îndelungat, în care vei putea analiza şi alege meciurile care par cât mai sigure. Alt avantaj major este faptul că în cazul în care vei pierde după câţiva paşi reuşiţi, pierderea ta concretă este miza iniţială, una relativ mică în comparaţie cu eventualul câştig.
 


 

Dar dezavantajele?

Cum era şi normal, nu avem de-a face cu un sistem perfect, ci cu unul care aduce şi unele dezavantaje. Unul dintre ele este acela că dacă vei pierde după o lună de muncă, în care alegi cele mai bune meciuri, nu te alegi cu nimic. E adevărat că suma investită nu este aşa mare, însă sentimentul că ai analizat meciurile timp de o lună şi nu te-ai ales cu nimic poate fi descurajator. O altă problemă ce ţine de autocontrol şi poate afecta pariorii începători, este faptul că după primii paşi câştigători, fiecare dintre noi va avea tendinţa de a vedea meciuri „sigure” din ce în ce mai des. Astfel că cei începători în domeniul pariurilor vor cădea pradă acestei tentaţii şi vor paria pe mai multe meciuri, fără a le mai analiza suficient de mult. Rezultatul, bineînţeles, va fi negativ.
 

Ce meciuri alegem?

Sunt multe de zis în legătură cu meciurile pe care le putem alege. De preferat este că pariorul să urmărească şi să cunoască detalii legate de sporturile pe care pariază. Dacă te pricepi la handbal, poţi găsi multe meciuri sigure, având în vedere că în campionatele importante de handbal din Europa, sunt câteva echipe care domină total.

Însă, probabil cei mai întâlniţi pariori, vor încerca să parieze pe fotbal, eventual tenis. Astfel, poţi alege să pariezi solişti, însă de preferat doar pe echipe foarte importante, constante în rezultate şi care au ca obiectiv an de an, câştigarea trofeelor. De exemplu, poţi paria pe Barcelona, Real Madrid sau Manchester United când joacă acasă, mai ales impotriva unor echipe mai mici. Însă chiar şi aşa, trebuie să ţii cont de primul 11 trimis pe teren, condiţii meteo, miza meciului sau alte aspecte care pot interveni decisiv în soarta rezultatului. Un alt tip de pariuri recomandat pentru strategia Easy Money, este cel legat de numărul de goluri înscrise într-un meci. Astfel, de-a lungul unui sezon se pot aprecia unele echipe care joacă ofensiv, înscriind multe goluri. Poţi alege să pariezi pe over 0.5 sau chiar over 1.5 pentru o cotă mai bună. Personal, cred că este unul dintre cele mai bune tipuri de pariuri în cazul acestui sistem de pariere.

 


 

Dacă vrei să pariezi pe meciuri de tenis, încearcă să eviţi turneele mici din cadrul calendarului competiţional. De preferat să pariezi numai la turnee de Grand Slam sau Master Series. Informează-te în legătură cu ambii jucători implicaţi în meci, cu privire la stilul de joc, ce suprafaţă de joc preferă, în ce formă se află, ce rezultate s-au mai înregistrat între ei, sau dacă au avut probleme de sănătate în ultima vreme. Personal, consider că în cadrul unui turneu de Grand Slam se poate obţine o cotă totală bună, iar dacă puteţi combina şi cu alte meciuri, din alte sporturi, caştigul poate fi substanţial. Dacă aveţi cunoştinţe bune de tenis, încercaţi să pariaţi astfel de meciuri în cadrul unui sistem Easy Money.

De asemenea, se pot paria meciuri live, unde şansele de reuşită cresc datorită faptului că poţi urmări meciul în direct la TV sau pe internet. Bineînţeles, nu trebuie să te „arunci” la orice cotă mică, fiindcă oricând se poate răsturna situaţia într-un meci. Pariatul live necesită o oarecare experienţă, însă dacă o ai, merită încercat atunci când vrei să joci all in.
 

Rezumatul strategiei

În urma analizării evenimentelor sportive, alegi pariurile care par cele mai sigure, şi pariezi de fiecare dată întregul câştig. Stabileşte un obiectiv realist la care trebuie să ajungi şi opreşte-te când îl atingi. Fă tot posibilul să pariezi cu răbdare, acest sistem putând să se întindă chiar şi pe o lună de zile. Nu încerca să găseşti pariuri „sigure” acolo unde nu este cazul, doar ca să atingi mai repede obiectivul.