lotoinfo

totul despre loto şi pariuri…

Român câștigător pe theLotter

braziltheLotter (Global Lottery Results) este fericit să aducă vești bune tuturor iubitorilor de loterie din lume. De data aceasta, a fost rândul unui român să primească vestea cea bună. Da, un român a câștigat pe theLotter la.. loteria braziliană Mega Sena, încasând suma de $6000 de pe urma biletului său loto cumpărat online.

I.A. este membru theLotter (Global Lottery Results) încă din ianuarie 2012, iar de atunci acesta a participat la diferite trageri de 73 de ori. Norocul a fost în general de partea lui, iar acesta a câștigat mult mai mult decât a cheltuit pe biletele sale cumpărate online. Printre loteriile la care românul câștigător pe theLotter (Global Lottery Results) și-a încercat norocul se numără loteria de elită a Europei – EuroMillions, loto Germania, Viking Lotto, jocul loto 6 din 49 canadian, precum și loteriile americane Powerball și Mega Millions.
De data aceasta, norocul i-a venit tocmai din Brazilia, căci I.A. a câștigat $6000 la loteria Mega Sena. Extragerea Mega Sena 1545/2013 a avut drept rezultate numerele loto 4, 6, 11, 24, 27 și 45. Chiar dacă numărul 27 nu apărea pe biletul său, I.A. tot a câștigat – un frumos premiu II și un premiu interesant de 13.845 reali brazilieni (6.059 $)
Ca I.A. este un fan al jocurilor loto este clar, dar ceea ce nu știți este că acesta joacă loto online beneficiind de o reducere de 7.5% datorită statutului său de membru Gold al clubului theLotter VIP. În plus, I. A. știe cum să profite de super promoțiile pe care theLotter le oferă săptămânal membrilor săi.
Credeți că e un moment prielnic pentru români să participe la loteriile braziliene? Dacă vreți să călcați pe urmele lui I. A. și să vă încercați norocul participaţi la următoarea extragere Mega Sena care are acum un Jackpot în valoare de R$ 5 700 000!
 


 

Cele 100 de milioane € afișate de tragerea loto EuroMillions Superdraw câștigate în Spania

Vinerea aceasta a avut loc tragerea extraordinară EuroMillions SuperDraw, pe care loteria europeană o organizează de 2-3 ori pe an și cu ocazia căreia, se aruncă în joc un premiu uriaș de 100 de milioane €. De fiecare dată loteria de primă ligă a Europei crează noi multi-milionari. De data aceasta, câștigătorul tragerii loto EuroMillions SuperDraw de 100 de milioane € este un fan al acestui joc din Spania.

Spritele se încingeau în urmă cu câteva săptămânii când prin presa europeană începeau să circule zovnuri despre o a treia tragere loto EuroMillions SuperDraw în acest an 2013. Zvonurile s-au confirmat și imediat după ce extragerea de marțea trecută a fost declarată închisă, s-au pus în vânzare biletele pentru SuperDraw. Ca de obicei, un astfel de premiu uriaș a înflăcărat fanii de loto europeni, care s-au îngrămădit să își cumpere bilete pentru a avea o șansă să câștige potul de 100 de milioane €.
Vineri seară s-au publicat rezultatele tragerii loto EuroMillions SuperDraw. Numerele loto 3, 13, 15, 29, și 42, și Lucky Stars 1 și 4 au creat un nou milionar. Posesorul biletului care conține toate aceste numere este un fan al loteriei Europene din Spania, după spusele organizatorilor. Spania este una din țările norocoase când vorbim despre premiile categoriei I ale loteriei de top a Europei. Cu 57 de jackpoturi EuroMillions încasate până acum, Spania stă pe un onorabil loc II, după Franța, unde au mers un număr de 69 de poturi europene. Până în prezent, în arhiva loto EuroMillions figurează 269 de câștigători de jackpot, iar distribuția lor pe țări este următoarea:
 

Țara

Nr. de câștigători de jackpot

Procent din total de premii

Austria 

11

4.1%

Belgia 

21

7.8%

Elveția

13

4.8%

Franța

69 

25.7%

Irlanda

5

1.9%

Luxemburg 

1

0.4%

 Marea Britanie

41

15.2%

Portugalia

51

19% 

Spania

57

21.2%

 

Arhiva loto EuroMillions Superdraw 2013

Anul acesta a fost un privilegiat al tragerilor extraordinare EuroMillions SuperDraw. Loteria europeană a început să organizeze aceste evenimente speciale în 2007 și de atunci, aceste extrageri loto speciale s-au succedat de două ori pe an. Acest ritm a fost întrerupt acest an, când s-au organizat nu două, ci trei trageri loto EuroMillions SuperDraw și fiecare dintre ele a creat câte un mega-jackpot.
Prima tragere specială a loteriei europene din acest an a avut loc pe 22 martie, iar după ce a înregistrat 2 reporturi, potul a ajuns la 132 milioane € și a fost câștigat de un cetățean francez. A doua oară în 2013 când a avut loc un astfel de eveniment pe data de 7 iunie 2013, EuroMillions SuperDraw s-a soldat cu un număr de 5 reporturi, potul cel mare ajungând la 187 milioane €. Acesta a fost împărțit între Irlanda și Belgia.
Jackpotul european a revenit în poziția sa inițială, afișând acum valoarea sa de început de 15 000 000 €. O mică avere, dacă stăm să ne gândim! E adevărat că jocurile loto prono fac senzație mai ales atunci când afișează poturi de sute de milioane de euro, dar gândiți-vă ce ați face dacă ați fi cu 15 milioane mai bogat(ă). Ce ați cumpăra cu acești bani? Dar înainte să visați, asigurați-vă că v-ați cumpărat biletul EuroMillions pentru a participa la extragerea de marți, 19 noiembrie.
 


 

Profitați de o reducere de 5% la biletele loto Spania El Gordo

Jocul loto prono El Gordo a înregistrat al cincilea report, așa că membrii theLotter sunt invitați să joace și să facă economii! profitați de o reducere de 5% la toate biletele unitare la loteria spaniolă El Gordo și puteți pune mâna pe premiul de 7 500 000 € al categoriei I! Această loterie spaniolă oferă printre cele mai mari premii din Europa, iar extragerile sale au loc în fiecare duminică la ora locală 21:30 (20:30 GMT). Participați la următoarea extragere El Gordo pentru a vă încerca norocul la premiile distribuite pe 9 categorii și la jackpotul care începe cu 5 milioane €. Acționați rapid, astfel de oferte nu durează la nesfârșit!
*Ofertă valabilă până joi, 21 noiembrie, ora 23:59 GMT
 

,