lotoinfo

totul despre loto şi pariuri…

Român câștigă un MacBook la tombola theLotter

castigator tombola macbookCâştigătorul tombolei theLotter (Global Lottery Results) din luna septembrie a fost M.I., un fan de loterie din România. M. și-a primit de curând premiul un calculator Apple MacBook. M. şi familia lui sunt foarte mulţumiți de acest cadou!
Mulți dintre cei care joacă loto online participă și la tombolele pe care theLotter (Global Lottery Results) le organizează în fiecare lună. De exemplu, în luna decembrie, mulți fani de loterie cumpără bilete la loteria spaniolă de Crăciun care oferă un fond de premii de 2.24 miliarde €. Toți acești fani participă automat și la tombola acestei luni care le oferă şansa de a câştiga un iPhone 6S Plus.
M.I. din România și-a primit de curând premiul. Iată ce ne-a povestit acesta când am vorbit cu el.
 


 

În primul rând vă mulțumesc pentru acest cadou!

Am 40 de ani, sunt familist și îmi plac jocurile!
Îmi place și să joc la loto. De fapt, joc la loto de peste 20 ani. Am auzit despre theLotter (Global Lottery Results) de la prietenii mei și m-am înscris. Îmi place să joc pe theLotter (Global Lottery Results) foarte mult, şi este favoritul meu site!
Nu am nici o strategie specială pentru a juca la loto – eu pur şi simplu joc la cele care oferă premii mari.
Am câștigat câte ceva jucând pe theLotter (Global Lottery Results), am şi pierdut uneori, dar la urma urmei este vorba despre distracţie! Încă aştept să câştig potul cel mare!!!
Vă mulţumesc din nou şi abia aştept să joc din nou!”
 
Îi dorim lui M. multă fericire şi noroc! Nu uitaţi de tombola lunii decembrie care oferă un iPhone 6S Plus.
 

, ,