lotoinfo

totul despre loto şi pariuri…

Report EuroMillions Superdraw – jackpot de 100 milioane €

europaExtragerea EuroMillions Superdraw de vinerea trecută a fost o sursă de vise și speranțe pentru milioane dintre fanii loteriei europene, care s-au grăbit să cumpere bilete, încercându-și norocul la jackpotul de 100 de milioane €. În timp ce premiul cel mare nu s-a lăsat câștigat, peste 4 milioane de participanți la această tragere își vor aminti cu plăcere de acest eveniment loto datorită premiilor câștigate.

Numerele câștigătoare ale extragerii de vineri, 5 iunie 2015 au fost 2, 7, 8, 45, 48 și Lucky Stars 1 & 9. Nouă dintre participanții la tragere, dintre care 5 din Marea Britanie s-au apropiat frumos de potul cel mare, ghicind cele 5 numere câștigătoare și un Lucky Star. Fiecare dintre ei va încasa câte 293.926 €. Alți 10 posesori de bilete vor lua acasă câte 88.177 € deoarece au ghicit cele 5 numere extrase din urma europeană vineri seară.
 


 

Dar asta nu e tot! Extragerea de vinerea trecută a făcut și câțiva milionari datorită tombolelor pe care loteriile din diferitele țări participante le organizează. În Marea Britanie, Fabrica de Milionari a făcut un nou câștigător. Posesorul biletului pe care apare codul de tombolă HXR469537 va încasa 1 milion £. În Franța, tombola My Million a adus și ea 1 million € acelui participant la tragere al cărui bilet conține condul DY 408 1592.

EuroMillions SuperdrawDacă facem un clasament al țărilor câștigătoare la extragerea de vineri, 5 iunie 2015, Marea Britanie este de departe pe locul I, cu 1.1 milioane de bilete câștigătoare și un fond de câștiguri de 7.1 milioane £. Franța stă pe locul II cu 869.812 de câștigători, care vor împărți între ei 6.5 milioane €. Locul III este ocupat de Spania, unde au fost 831.635 de bilete câștigătoare și premii în valoare totală de 6.2 milioane €.
Dar distracția continua. Jackpotul EuroMillions a înregistrat un report, atingând valoare de 110 milioane €! Aceasta este valoarea premiului afișat de loteria europeană pentru extragerea de marți, 9 iunie 2015. Aveți deja biletele ? Nu? Grăbiți-vă! Le puteți cumpăra chiar aici!
 

,