lotoinfo

totul despre loto şi pariuri…

Premiul US Mega Millions de 550 milioane $, a crescut până la 636 milioane $ – reduceri 25%!

dollarInițial jackpotul pe care cea mai mare loterie americană îl afișa pentru extragerea de marți era de 550 milioane $; dar asta nu era suficient pentru un gigant loto ca Mega Millions! Fanii loto din întreaga lume stau cu ochii ațintiți pe jackpotul Mega Millions care continuă să crească. Cel mai mare premiu loto al anului a mai crescut cu 86 milioane $ ajungând acum la 636 000 000 $! Aceasta este suma pusă în joc pentru extragerea următoare.

O serie de întrebări apar în rarele ocazii în care un premiu de loterie atinge astfel de sume. Iată câteva dintre răspunsuri:
 

Pot juca loto Mega Millions America și dacă nu sunt cetățean al statelor unite?

Desigur! Prin intermediul serviciilor de loterie online oferite de theLotter (Global Lottery Results), puteți participa de la dvs. de acasă, de la birou și chiar de pe stradă folosind telefonul mobil la extrageri loto din toate colțurile lumii.
 

Ce trebuie să fac ca să cumpăr bilete loto America online?

Este foarte simplu să jucați loto US Mega Millions online. Tot ce trebuie să faceți este să vă înregistrați pe theLotter (Global Lottery Results), să depuneți suma necesară folosind una dintre metodele de plată acceptate pe site și puteți cumpăra bilete loto America online cu numerele dvs. preferate.
 


 

Care sunt șansele de a câștiga premiul US Mega Millions de 550 milioane $?

Mega Millions oferă șanse de a câștiga jackpotul de 1 din 258 milioane. Chiar dacă aceste numere vi se par descurajante, merită să vă încercați norocul, în special că rezultatele loto Mega Millions de marți vă pot face milionari chiar și în cazul în care nu ghiciți toate numerele extrase din urna loteriei americane.
 

Când are loc următoare extragere loto Mega Millions?

Următoarea extragere Mega Millions va avea loc marți, 17 decembrie, ora 11:00 P.M. E.T. la sediul WSB-TV din Atlanta, Georgia.
 

Care este valoarea netă a marelui premiu US Mega Millions de 550 milioane $?

Valoarea netă – adică ceea ce ar încasa norocosul câștigător al marelui premiu al extragerii Mega Millions de marți, 17 decembrie – este de 295 milioane $. Diferența rezultă din taxele și impozitele federale, care trebuie plătite pe premiile loto în America.
 

Ce înseamnă premiul US Mega Millions de 550 milioane $ pentru arhiva loto america?

Premiul extragerii Mega Millions de marți, 17 decembrie, este, cu siguranță, un punct de reper în arhiva loto America. Acesta este cel mai mare jackpot pe care US loto Mega Millions l-a înregistrat anul acesta și al doilea din toate timpurile. Cu încă un report (care ar fi al 22-lea), acest premiu va depăși ca valoare propriul record Mega Millions – 656 milioane $, înregistrat în martie 2012 și care este, de altfel, și cel mai mare premiu loto distribuit vreodată în lume.
Tot pe locul II se situează acest premiu când facem topul celor mai mari premii loto oferite în lume în 2013, nefiind depășit decât de recordul Powerball de 590.5 milioane $ câștigat în luna mai a acestui an de o bătrână din Florida.
 


 

550 milioane de motive să nu ratați nici o extragere mega millions!

Mega Millions a înregistrat încă un report și premiul său a ajuns la 550 milioane $! Profitați de o reducere de 25% la toate pachetele de extrageri multiple!
Potul cel mare al loteriei americane Mega Millions continuă să crească, iar dvs. economisiți frumos! Profitați de o reducere de 25% la următorul pachet de extrageri multiple la această loterie americană pentru a vă asigura că nu ratați nici o oportunitate să câștigați!
Mega Millions stă pe locul 1 cu un super jackpot de 550 000 000 $ după 21 de reporturi! Pregătiți-vă numerele norocoase pentru că nici oferta, nici premiul nu vor vi disponibile la nesfârșit!
*Ofertă valabilă până marți, 17 decembrie 2013, ora 23:59 GMT