lotoinfo

totul despre loto şi pariuri…

Premii de 2.24 miliarde euro la Loteria de Navidad

cadouCe poate fi mai interesant, când vine vorba despre loterie decât un super fond de premii în valoare totală de 2 240 000 000 €, șanse de câștig care încep la 1:7, mai bine de 24 de milioane de modalități de câștig și 160 de milioane de segmente de bilete disponibile pe piață? Da, mai interesant decât asta ar fi dacă ați fi chiar dvs. unul dintre câștigători! Loteria de Navidad, Tombola specială a Crăciunului, oferă toate acestea și chiar mai mult decât atât! Dar, după cum spune proverbul, nu poți câștiga fără să joci, așa că aveți grijă să nu vă prindă ziua tragerii fără cel puțin un bilet în buzunar!

Acestea este al doilea an în care theLotter (Global Lottery Results) oferă tuturor fanilor de tombole spaniole ocazia de a participa la cea mai mare astfel de tragere din lume! Loteria Națională Spaniolă organizează tragerile Loteria de Navidad încă din 1812, iar tombolele Loteria de Navidad sunt atât de populare încât 98% din populația adultă a Spaniei cumpără bilete! Anul acesta tombola Loteria de Navidad va avea loc, ca de obicei pe 22 decembrie și va distribui un fond de premii de 2.24 miliarde €!
 


 

Biletele Loteria de Navidad = mai multe cadouri de crăciun?

Sunteți în căutarea cadoului perfect anul acesta? theLotter (Global Lottery Results) v-ar putea ajuta! Alăturați-vă tradițiilor spaniole de Crăciun. Mulți dintre spanioli cumpără drept cadouri de Crăciun bilete la tombola Loteria de Navidad. Cadoul perfect pentru membrii familiei, pentru prieteni, colegi și alte cunoștințe, biletele de tombolă sunt ușor de comandar și de transportat, nu sunt fragile și oferă destinatarului șansa de a pune mâna pe o buățică din fondul de premii de 2.24 miliarde €! Cumpărați patru sau mai multe segmente Loteria de Navidad pe theLotter (Global Lottery Results) și primiți o reducere de 10% !
 

Cum se joacă Loteria de Navidad?

Tombola spaniolă de Crăciun din 2013 va fi, așa cum a fost în fiecare an, cel mai important eveniment loto al anului! Zeci de milioane de posesori de bilete vor câștiga premiile distribuite pe 11 categorii.
Anul acesta, participă la tombolă 160 de serii a 100000 de bilete care conțin fiecare un cod format din 5 caractere alfa-numerice. Codurile sunt de la 00000 la 99999 și fiecare bilet are 10 segmente (décimos) – care pot fi cumpărate separat sau ca parți dintr-un bilet întreg. Pentru a afla câte bilete Loteria de Navidad sunt disponibile pe piață anul aceasta, folosiți următoarea formulă:
100.000 bilete * 160 copii * 10 segmente = 160 milioane de segmente Loteria de Navidad.

Grăbiți-vă să cumpărați o șansă la cea mai mare tombolă a anului!