lotoinfo

totul despre loto şi pariuri…

Powerball a făcut un câștigător de jackpot și mulți milionari

 
Seara trecută toate privirile se îndreptau spre jackpotul loto US Powerball, care afișa o valoare estimată de 400 de milioane $. Când toate numerele au fost extrase, s-a aflat că există un câștigător! Un bilet vândut în California conține toate numerele câștigătoare ale extragerii de aseară.

După 15 reporturi succesive, loto US Powerball ajunsese la o sumă colosală: 400 de milioane $ – al patrulea premiu ca valoare distribuit vreodată de loteria de top a Americii. Și dacă 400 de milioane $ nu părea suficient, după extragerea numerelor și efectuarea calculelor finale, suma a mai crescut un pic – 425 milioane $, mai precis 425.300.000$!!
Cine e fericitul câștigător? Nu cunoaștem încă identitatea acestuia, dar știm că biletul norocos a fost vândut în California, la o stație de benzină și conține numerele 1, 17, 35, 49 și 54 și Power Ball 34. Acestea sunt rezultatele extragerii loto US Powerball de aseară. Ați jucat? Verificați să vedeți câte ați ghicit!

 


 

Tragerea Powerball de aseară a făcut un câștigător de jackpot, dar mult mai mulți milionari. 18 bilete au conținut cele 5 numere, fără Power Ball și își vor face posesorii milionari. 17 dintre posesorii acestor bilete vor încasa câte 1 milion $, iar unul dintre ei va lua acasă o sumă dublă pentru că a avut inspirația de a juca cu Power Play. În total, extragerea de aseară a avut 2.678.556 câștigători.