Poveşti incredibile cu câştigători la loterie

bile_explozie

Unii oameni au noroc în viaţă şi soarta îi ajută în cele mai ciudate forme. Iată câteva poveşti incredibile despre oameni care au câştigat la loto de mai multe ori, în circumstanţe ciudate. Nu-i aşa că sunt dubios de norocoşi?
 

Familia norvegiană Oksnes: Au câştigat la loto de fiecare dată când sora năştea!

Deşi sună incredibil, familia Oksnes, din Norvegia abia aşteaptă ca Hege Jeanette, de 29 de ani să mai nască un copil.

Motivul nu este doar mărirea familiei şi creşterea numărului de nepoţi.

Ori de câte ori femeia a dat naştere unui copil, cineva din familia ei câştiga la loterie. În total, au câştigat de 3 ori în şase ani, ceea ce este cel puţin neobişnuit.

Fratele femeii, Tord, în vârstă de 19 ani a câştigat suma de 12,2 milioane coroane (2,6 milioane dolari) la loto, la doar câteva ore după ce femeia născuse primul ei copil. Jeanette a câştigat şi ea 8,2 milioane de coroane (1,4 milioane dolari) cu un bilet cumpărat înainte de a merge la maternitate, iar tatăl lor a câştigat 12 milioane de coroane (2,1 milioane dolari).

Fraţii şi restul rudelor i-au cerut acum lui Jeanette să mai nască vreo 10 copii, pentru a creşte averea familiei.
 


 

Frane Selak: Cel mai norocos om din lume sau cel mai mare ghinionist?

Frane Selak: A scăpat dintr-un tren deraiat, un avion fără uşi, un accident de autobuz, o maşină în flăcări, alte două accidente de maşină….apoi a câştigat milioane la loto!

În 1962, Frane Selak se afla într-un tren spre Dubrovnik. Trenul a deraiat de pe un pod şi a căzut într-un râu îngheţat. Numărul total al morţilor: 17. El a scăpat fără nicio zgârietură.

În 1963, a căzut dintr-un avion a cărei uşă s-a deschis şi a căzut pe o căpiţă de fân. A scăpat cu viaţă.

În 1966, moartea a încercat din nou să-l înhaţe pe croat, pe când acesta călătorea cu autobuzul şi a acesta a căzut peste un pod.

În 1970, Selak a fost din nou faţă în faţă cu maortea când maşina pe care o conducea a luat foc.

În 1973, Selak conducea din nou atunci când motorul a luat foc şi i-a ars tot părul.

În 1995, Selak era la Zagreb când a fost lovit de un autobuz. Nu n-a păţit nimic, nu vă faceţi griji.

În 1996, a zburat cu maşina într-o prăpastie pentru a evita un camion care venea pe contrasens. A sărit din maşină şi a scăpat cu viaţă.

În 2003, Selak a câştigat loteria naţională din Croaţia şi a intrat în Cartea Recordurilor drept cel mai norocos om din lume.
 
 


 

Mary Wollens: La 86 de ani a câştigat dublu la loterie cu aceleaşi numere, după un vis

Multe poveşti de succes la loterie încep cu un vis într-o noapte. Dar povestea care urmează este incredibilă.

Mary Wollens juca regulat la loto şi a cumpărat un bilet cu nişte numere pe care le simţea norocoase. După câteva zile a visat acele şase numere şi o grămadă de bani. A cumpărat încă un bilet, în ciuda protestelor prietenilor, care spuneau că dacă nu ies numerele, pierde de două ori.

Partea bună a fost că numerele au mai fost ghicite de o persoană şi, în loc să împartă câştigul la trei, femeia a plecat acasă cu două părţi din premiu. Suma câştigată de ea în total a fost de 16 milioane de dolari.
 
sursa: unica.ro