Pariuri sigure – câştiguri garantate

minge_plasa

Orice parior începător se gândeşte cum să găsească un sistem aproape perfect, care să îi aducă câştiguri sigure de fiecare dată când pariază. După puţin timp, pariorii încep să îşi dea seama că acest lucru nu prea se poate întâmpla, iar agenţia de pariuri este de cele mai multe ori în câştig. Totuşi, există pariuri sigure!

Bineînţeles, nu este vorba despre faptul că alegi anumite pronosticuri care sunt sigure, pentru că indiferent de pronostic şi de cota aleasă, nici un pariu nu poate fi sigur. Iar cu cât sunt şanse mai mari să iasă, cu atât cota va fi mai mică. Aşadar, despre ce pariuri sigure este vorba?

În primul rând, trebuie să înţelegem că de când a început era pariurilor online, au apărut foarte multe case de pariuri online. Totuşi, cotele oferite pentru evenimentele sportive nu sunt identice şi fluctuează de multe ori în funcţie de câţi bani se pariază. În situaţia în care la o casă de pariuri, să zicem bet365, se pariază foarte mulţi bani pe victoria unei echipe de fotbal, cota va scădea. Însă, la celelalte agenţii de pariuri cota nu va scădea, fiindcă nu s-au pariat aceşti bani decât la bet365. În timp totuşi cotele se echilibrează la toate agenţiile, însă pentru câteva momente, cotele pot fi foarte diferite.

 


 

Să luăm un exemplu de meci cu 2 variante de rezultat. Astfel, să presupunem că e un meci de tenis, iar cota pentru o victorie a jucătorului X este de 2.35. La o altă casă de pariuri, cota pentru victoria jucătorului Y este de 1.95. Cum putem paria pentru a avea un câştig garantat?

Primul pariu: jucătorul X, cota 2.35, miza 90.70 unităţi
Al doilea pariu: jucătorul Y, cota 1.95, miza 109.30 unităţi

Miza totală este egală cu 200 de unităţi, în timp ce câştigul este de 213.15 indiferent de rezultatul câştigător, astfel că profitul va fi de 13.15 unităţi. Poţi spune că este un profit mic având în vedere investiţia, însă gândeşte-te că este un pariu sigur, pe care nu îl poţi pierde.

Cum poţi calcula aceste mize?

Formula de calcul este un pic greoaie, şi arată cam aşa:
sure-bets-stake-formula
Pentru a calcula mai uşor mizele, puteţi folosi calculatorul de pariuri sigure (sure bets) de pe situl nostru.

Totuşi, dacă aceste pariuri nu au riscuri, de ce nu câştigă toată lumea? Pentru că deşi sunt aşa numite „pariuri sigure”, există totuşi câteva riscuri. Vom încerca mai jos să expunem principalele riscuri de care trebuie să ţii cont:
 

1. Regulile caselor de pariuri

Trebuie reţinut faptul că orice casă de pariuri are propriile reguli legate de unele tipuri de pariuri. De exemplu, în cazul unui meci de tenis în care unul dintre jucători se retrage, unele case de pariuri pot da pariul drept câştigător sau pierdut, în funcţie de caz, în timp ce altă casă de pariuri va da meciul ca anulat, iar miza va fi returnată. În acest caz, şansele sunt fie să câştigi o sumă mult mai mare decât sperai, sau să pierzi o parte mare din miza iniţială.
 

2. Greşeli ale caselor de pariuri

Multe cote care pot părea pariuri sigure la prima vedere pot fi pur şi simplu greşeli ale caselor de pariuri. Astfel, ca exemplu, dacă la majoritatea caselor de pariuri vezi o cotă de aproximativ 2.40, în timp ce la o singură casă de pariuri cota adversarului este tot în jurul valorii de 2.40, nu te grăbi să pariezi. Mai mult ca sigur este o greşeală a casei respective de pariuri, şi anume o inversare a cotelor pe acel meci.
 


 

3. Durata de timp în care pui pariurile

De foarte multe ori, aceste cote se modifică foarte repede. Acest lucru poate fi un efect al sumelor de bani puse de către alţi pariori care au găsit aceste cote înaintea ta. Astfel, trebuie să fii foarte atent atunci când pariezi, să fii logat pe ambele conturi şi gata să apeşi pe butonul de „submit” la o diferenţă de câteva secunde maxim.

Mai pot apărea probleme atunci când nu ai experienţă cu interfaţa unor case de pariuri online sau din grabă să selectezi alte meciuri. Totuşi, cu multă atenţie şi multă răbdare se pot obţine ceva câştiguri prin această metodă. Bineînţeles, ai nevoie şi de o sumă importantă de bani cu care să pleci la drum.
 
 
sursa: smart-bets.ro