Pariuri LIVE

melbet girls

Pariurile live reprezintă un mod rapid de a face bani din pariuri sportive, dar şi ascund mult mai multe capcane decât pariurile pre-meci.

Atunci când pariem în timp real avem posibilitatea să plasăm un număr mare de pariuri într-o perioadă foarte scurtă de timp. Asta înseamnă că putem ajunge să rulăm sume mari de bani în câteva minute sau câteva ore, deci şi câştigurile/pierderile se vor simţi mult mai mult decât atunci când pariem înainte ca meciurile să înceapă.

De asemenea pariorul este nevoit să ia decizii rapide atunci când pariază live. Astfel este necesar ca acesta să aibă o minte limpede şi să fie concentrat la ceea ce face, pentru a putea analiza corect pariurile respective şi pentru a lua cele mai bune decizii. Lipsa concentrării poate duce la rezultate slabe şi în acelaşi timp şi la pierderea unei sume semnificative de bani într-un interval scurt de timp.

O problemă întâlnită mai ales la pariorii începători constă în faptul că aceştia se lasă influenţaţi de rezultatele de moment. Astfel, mulţi nu odată au fost martori cum pariorii care reuşeau să-şi mărească mult banca (chiar şi de 10-15 ori) atât de mult miza, încât atunci când prindeau o serie proastă de rezultate (3-5 pariuri pierdute la rând) ajungeau să piardă întregul profit făcut cu greu până atunci şi, poate, chiar întreaga bancă.

Realitatea este că pariorii cei mai de succes la pariuri live sunt cei care sunt constanţi în modul de a juca şi nu se lasă influenţaţi de rezultatele de moment. Fiecare parior are atât zile bune cât şi zile proaste, astfel încât este important să ştim cum să gestionam aceste momente. Atâta timp cât jucaţi doar când sunteţi concentraţi la maxim şi mizaţi sume constante, fără a lua decizii pripite influenţate de rezultatele precedente, aveţi toate şansele să faceţi un profit substanţial la pariuri live.
 


 

Contează mult la ce casă de pariuri online joci.

Poate fi o diferenţă destul de semnificativă între calitatea serviciului de pariuri live oferite de diferite agenţii. O platformă de pariuri live performantă ar trebui să îndeplinească următoarele condiţii:

  • un număr mare de meciuri cu un număr mare de opţiuni de pariere oferite pe fiecare partidă în parte.

  • o reţinere cât mai mică, astfel încât şi pariurile să fie blocate cât mai rar, iar schimbarea cotelor şi actualizarea datelor să fie cât mai fluide.

  • pariuri plasate cât mai rapid din momentul în care apăsăm „Pariaţi”; altfel există posibilitatea ca pariul să nu fie plasat.

  • câştiguri procesate rapid (sigur este mai comod ca banii să intre în cont într-un minut decât într-o oră).

Unul dintre serviciile online de pariuri sportive care poate fi recomandat este MelBet.

Agenţia de pariuri MelBet a început să activeze în anul 2012, este unul dintre cele mai tinere proiecte dar cu un mare potenţial de creştere. În acea perioadă deja existau un şir de agenții de pariuri care se dezvoltau cu succes pe teritoriul Uniunii Europene. Dar cu toate acestea, proprietarii agenţiei MelBet au avut curajul să iniţieze activitatea sa şi au făcut tot posibilul să ajungă la acelaşi nivel cu adevăraţii ”giganți” ai jocurilor de noroc. Fiind înregistrată în Marea Britanie agenţia a ajuns acum şi în ţările Europei de Est şi CSI.

MelBet permite parierea pe cele mai importante evenimente sportive care se transmit în direct, mai mult de 200 evenimente live şi 1000 de meciuri în fiecare zi. MelBet oferă în prezent posibilitatea de a paria pe 25 tipuri de sport şi chiar pe competiţiile în cybersport.

La fel MelBet oferă posibilitatea de a participa la o gamă vastă de jocuri TV, gambling virtual şi chiar de a paria pe aşa evenimente exotice cum ar fi luptele de cocoşi care pot fi urmărite online în direct. Astfel, fiecare din jucătorii pasionaţi de jocurile de noroc îşi poate găsi ceva pe placul său pe MelBet.