Reguli Loteria Naţională 6/36

Cum participi?

Nimic mai simplu! Pentru a participa la jocul Milioane pentru Moldova trebuie să trimiți un mesaj SMS la numărul scurt 7575.
 

Ce trebuie să conțină mesajul?

  • Mesajul trebuie să conțină 6 numere, delimitate prin spații, alese de către jucător. Cele șase numere pot fi alese din șirul de la 1 la 36.
  • Dacă nu ai inspirația să alegi cele 6 numere, poți trimite la același număr, 7575, un SMS fără conținut (cu un spațiu). În acest caz, sistemul de joc va genera o combinație din 6 numere, alese la întâmplare. Aceasta va fi combinația ta de joc pe care o vei primi printr-un mesaj SMS.

 

Ce se întâmplă dacă, din greșeală, am trimis 5 numere, în loc de 6? Mesajul meu va fi considerat invalid?

  • În nici un caz! Sistemul de joc înregistrează toate mesajele trimise la numărul scurt 7575. De aceea, orice greșeală ai face, fie că ai tastat doar 5 numere în loc de 6, fie ca nu ai lăsat spații între numere sau orice altă greșeală, mesajul va fi înregistrat în sistem ca un mesaj fără conținut, iar sistemul de joc va genera o combinație de numere pe care o vei primi printr-un mesaj SMS.

 

Câte mesaje pot trimite?

  • Poți trimite și un număr nelimitat de mesaje SMS la numărul scurt 7575. Cu cât mai multe SMS-uri trimise, cu atât mai multe șanse de câștig!

 

Când pot trimite SMS-uri de participare?

  • Poți trimite SMS-uri de participare oricând de luni până duminică, 24 din 24 de ore deoarece sistemul de joc înregistrează orice mesaj SMS trimis la orice oră.

 

Cine poate participa?

La jocul Milioane pentru Moldova poate participa orice persoană care deține un telefon mobil, conectat la unul dintre operatorii de telefonie mobilă.
 

Când are loc extragerea?

Extragerea are loc în fiecare duminică.
 

Cât costă un mesaj SMS?

Un mesaj SMS costă 8 lei. Pe lângă aceasta, operatorii de telefonie mobilă au dreptul să încaseze de la jucător costul standard pentru două mesaje SMS.
 
 
Descarcă documentul de regulament în întregime