lotoinfo

totul despre loto şi pariuri…

Jackpot-uri de milioane şi reducere de 10% la cea mai mare extragere a australiei

 
Jackpot-ul Powerball din SUA a crescut și este de 216 000 000 $. Extragerea va avea loc miercuri, 23 octombrie. Site-ul theLotter (Global Lottery Results) încă mai oferă jucătorilor noi un bonus plăcut 1+1 “Bonusul de început”.
 
U.S. - PowerballU.S. – Powerball – Jackpot 216 000 000 $
 
Extragerea specială a celei mai mari loterii din europa EuroMillions Superdraw va avea loc foarte curând, pe data de 15 noiembrie. Toți jucătorii au o șansă unică de a câştiga jackpotul în valoare de 100 000 000 Euro!
 


 

Reduceri imense la Australia Powerball!

Fanii loteriei australiene au motive de bucurie – începând de azi jocul Monday Gold Lotto este disponibil pe theLotter (Global Lottery Results)! Această nouă loterie australiană se joacă la fel ca Wednesday Lotto, iar jackpot-urile sale încep de la 1 milion de dolari australieni. Prima extragere oficială va avea loc pe 28 octombrie, iar biletele sunt deja disponibile online!
Profitați de o reducere de 10% la toate biletele unitare Powerball Australiași ați putea pune mâna pe un premiu de 30 de milioane de dolari australieni! Această extragere din Oz se situează pe locul 4 în theBig și pe poziția a 2-a în theSmart. Cumpărați-vă biletel acum, căci această ofertă nu durează mult!
 
Australia - Powerball LottoAustralia – Powerball Lotto – Jackpot 30 000 000 Au$