Jackpot un nou brand de loto online

welcome_jackpot

Pe 1 august 2016 s-a lansat un nou promițător serviciu de loterie online Jackpot. Pe Jackpot puteți beneficia de participarea la cele mai mari loterii oficiale din întreaga lume care oferă cele mai mari premii bănești. E destul doar să vă înregistrați (absolut gratis) pe Jackpot și puteți imediat să participați la orice loterie disponibilă.
Dvs. decideți dacă să cumpărați bilete doar pentru o singură extragere încercându-vă norocul de a prinde jackpot-ul ori să cumpărați bilete pentru o serie consecutivă de extrageri, până la 50, pentru a nu rata premiul cel mare.
Jackpot-ul câștigat vă aparține și Jackpot nu percepe comisioane indiferent de cât de mare este premiul câștigat.
 

Cum funcționează Jackpot

Jackpot permite participarea la marele loterii care se petrec în alte ţări fără a fi necesar de cumpărat bilet fizic din acele țări. Aceasta devine posibil datorită activității Jackpot absolut legale care oferă posibilitatea de a paria pe numerele extragerilor loto. Cumpărând biletul online și selectând numerele jucătorul de fapt pariază pe aceste numere și dacă la extragere jucătorul a ghicit destule numere pentru a forma un câștig, pariul se considera câștigător și se achita de către Jackpot fără nici un comision. Este exact la fel ca și cum ați fi cumpărat singur biletul loto câștigător și ați fi primit suma câștigului aflându-vă în acea țară unde s-a efectuat extragerea.
 

De ce Jackpot

Jackpot are licență de activitate absolut legală ceea ce îl face ca să își asume responsabilitatea și să se supună regulamentelor legate de gambling pentru protecția clienților jucători. La fel Jackpot colaborează cu companii de asigurare ceea ce garantează plata premiilor de orice mărime către clienții săi.
Astfel Jackpot devine unul dintre cele mai sigure serviicii de prestare a jocurilor loteristice online în comparație cu alte modalități de a juca loto online unde biletul se cumpără fizic și astfel nu se poate garanta 100% plata câștigului deoarece nu se cunoaște unde se află fizic biletul la fel cum nu se știe dacă persoana care l-a cumpărat nu va dispărea cu el.
 

Jackpot crește

Jackpot este un serviciu nou, lansat recent însă care promite o dezvoltare rapidă și calitativă datorită echipei sale care are deja o experiență vastă în domeniul loteristic.
Pe parcurs se vor adăuga tot mai multe loterii cu accentul pe cele mai mari loterii din lume ce oferă cele mai mari premii.
Printre cele mai mari loterii la care Jackpot oferă acum acces pot fi numite:

logo-mega-millions MegaMillions (SUA)
 
logo-power-ball PowerBall (SUA)
 
logo-ball-extra-small EuroMillions (Europa)
 
logo-euro-jackpot EuroJackpot (Europa)
 
logo-german-lotto German Lotto (Germania)

La fel se vor adăuga regulat suport pentru limbi noi, limbele engleza și rusa fiind deja incluse.
Și nu în ultimul rând numaidecât vor apărea și campanii promoționale exclusive. Înregistrați-vă acum pe Jackpot și nu veți rata nici o ocazie exclusivă!