lotoinfo

totul despre loto şi pariuri…

Irakian câștigă jackpotul Megabucks Oregon pe theLotter

“Sunteți siguri? Sunteți siguri?”

castigator jackpotMembrul theLotter (Global Lottery Results) M. a repetat întrebarea de câteva ori când departamenul de asistență clienţi l-a sunat să-i spună că a câştigat jackpotul Oregon Megabucks de 6,4 milioane dolari cu biletul cumpărat online pe site. Nu-i venea să creadă, dar îl puteți condamna?
M. era în mașină în drum către bancă atunci când a primit un telefon de Christine – unul dintre reprezentanții departamentului de asistență clienți. Ne putem doar imagina ce a gândit și simțit acesta când a aflat că în curând îl vom ajuta să se deplaseze către nord-vestul Statelor Unite, în frumosul stat Oregon, pentru a-și ridica personal premiul de 6.4 milioane de dolari.
 


 

Câştigătorul jackpotului de 6.4 milioane $ este din… Irak!

Cum M. este din Irak, a avut nevoie de ceva timp pentru a obţine o viză de intrare în Statele Unite. Săptămâna trecută s-a deplasat către Oregon, unde a fost întâmpinat de către echipa de reprezentanţi theLotter (Global Lottery Results). Aceștia l-au ajutat pe M. cu toate probleme juridice şi apoi l-au escortat la birourile Loteriei din Oregon, unde acesta a optat pentru încasarea premiului în rate anuale!
M. a decis sa își păstreze anonimatul şi Loteria din Oregon a fost, într-un final, de acord. Noi am discutat cu M. și acesta a fost dornic să ne împărtăşească povestea sa. În zilele care vor urma vom publica clipuri video şi mai multe fotografii cu norocosul din Bagdad – un om care este cu adevărat o inspiraţie pentru mulți alți fani loto online. Mărturia lui ne-a impresionat și pe noi. Nu numai că M. a cunoscut experiența colectării premiului în persoană, prin amabilitatea echipei, dar nu a plătit nici un ban comision și a fost sprijinit de echipa de asistenţă clienți theLotter (Global Lottery Results) pe tot parcursul acestui proces.
Câteva dintre cele spuse de M.:
 

“Nu am crezut că e adevarat, dar theLotter este cu adevărat un partener de încredere! Am de gând să joc în fiecare zi!”

În ultimele zile vestea că cineva a câștiga la o loteria americană jucând online s-a răspândit în întreaga lume. O serie de ziare precum NBC au scris despre faptul că un irakian a câştigat jackpotul Oregon Megabucks prin theLotter.
Indiferent de unde locuiți, puteți trăi și dvs. experiența lui M jucând loto online pe theLotter (Global Lottery Results). Cu birouri în peste 20 de ţări, theLotter (Global Lottery Results) este cel mai bine echipat pentru a vă asigura aceste servicii atunci când vine vorba de cumpărarea de loterie online. Faceţi ca M. şi cumpărați bilete la orice dintre cele peste 45 de loterii de pe întreaga planetă pe care le oferim pe site. Noi cumpărăm bilete oficiale în numele dvs., le scanăm pentru ca dvs. să aveți o copie în contul dumneavoastră şi păstrăm originalele în siguranţă. Când câştigaţi, nu plătiți nici un comision. Atunci când câștigați un premiu mare, aveți posibilitatea de a-l ridica singur! Din această cauză, serviciul theLotter (Global Lottery Results) este de neegalat.
 


 

,