lotoinfo

totul despre loto şi pariuri…

Încheiați anul în stil cu EuroMillions

euroLoteria de prima ligă a Europei va încheia cu siguranță anul 2013 în stil mare! Dacă jocul loto prono preferat al europenilor afișează un jackpot de zile mari, în valoare de 97 000 000 € pentru extragerea de marți, 31 decembrie, varianta sa britanică oferă o surpriză și mai mare. Pe lângă acest super premiu, EuroMillions UK organizează o tragere de tombolă specială care va crea 25 de noi milionari.
 
 
 

Un jackpot baban de sfârșit de an

După 8 reporturi succesive, jackpotul EuroMillions a ajuns la o sumă fabuloasă 97 milioane €! Cat face asta? Să vedem. Cea mai mare bancnotă euro are valoarea de 500 €, este groasă de 0.105 mm și cântărește 1.12 grame. Dacă e să gândim în acești termeni, jackpotul EuroMillions de marți, 31 decembrie 2013 – ultimul din acest an, de altfel, ar putea constitui materia primă pentru o construcție de 20 de metri. Dacă, în schimb, norocosul câștigător și-ar încasa câștigul în bancnote de 50 €, care sunt la fel de groase, dar cântăresc numai 0.92 grame, construcția ar ajunge la 200 de metri înălțime.
Dincolo de aceste calcule, valoarea acestui premiu rămâne ceea ce este – 97 milioane €! Ce mai așteptați? Cumpărați-vă biletele pentru ultima tragere loto EuroMillions a anului chiar acum!
 


 

Tombola milionarilor EuroMillions UK

Ori de câte ori cumpărați un bilet loto EuroMillions UK, acesta va conține și un cod alfanumeric, care vă garantează participarea la o extragere de tombolă, organizată separat de tragerile loto EuroMillions obișnuite. Astfel, în versiunea britanică a celui mai popular joc loto prono european, există săptămânal două șanse suplimentare de a deveni milionari. Fiecare tragere EuroMillions UK are drept rezultat un astfel de cod, iar posesorul biletului care conține acest cod încasează nici mai mult nici mai puțin decât 1 milion £.
În ajun de An Nou, EuroMillions UK încinge atmosfera și aruncă în joc, nu unul, ci 25 de milioane de lire sterline. Astfel, această super extragere de tombolă – Tombola milionarilor EuroMillions UK va face un număr de 25 de milionari! Britanicii au deja o lungă tradiție în a marca sărbătorile cu extrageri loto speciale și milionari făcuți peste noapte. În anul 2010, noaptea de Crăciun a fost martora a 25 de noi milionari; sărbătorile de iarnă din 2011 au fost celebrate cu 50 de noi milionari în perioada 25 noiembrie – 23 decembrie; anul trecut s-au organizat două astfel de tombole, una de Crăciun și una de Anul Nou, iar fiecare dintre ele a adus câte 25 de fericiți ai lumii loto care au încasat câte 1 milion £.
Aici puteți cumpăra bilete la Tombola Milionarilor EuroMillions UK! Grăbiți-vă! 2013 este pe sfârșite și odată cu ultima zi a anului se duce și marea extragere.
 

,