lotoinfo

totul despre loto şi pariuri…

Extragere specială loto Franța pentru Valentine’s Day, loto Spania – jackpot record!

frantaCum ați putea sărbători mai frumos Valentine’s Day decât vizitând Parisul – orașul dragostei eterne, pentru a vă ridica un pot de 14 milioane € câștigat cu Loto Franța? Loteria franceză lansează invitația cu extragere specială care va avea loc chiar vineri, 14 februarie.

Tragerile loto Franța au loc de obicei lunea, miercurea și sâmbăta, dar anul acesta de Valentine’s Day vom avea o extragere specială, care va avea loc vineri, 14 februarie. Sărbătoarea dragostei are parte de atenție specială din partea loteriei franceze. Cu extragerea specială vine și un premiu special – 14 000 000 €, mai mult decât ceea ce a pus în joc loto Franța cu ocazia Crăciunului sau Anului Nou. Premiile tragerilor extraordinare organizate cu ocazia sărbătorilor de iarnă au fost în valoare de 13 milioane €.
 

Cum particip la tragerea specială loto Franța din România sau Moldova?

Foarte simplu! Tot ce trebuie să faceți este să vă înregistrați pe site, să depuneți bani în contul dvs. folosind metoda dvs. preferată de plată și să alegeți numerele loto cu care doriți să vă încercați norocul la super jackpotul loteriei franceze.
 

Când pot cumpăra bilete pentru tragerea specială loto Franța?

Chiar azi! Imediat ce se închid vânzările pentru tragerea de astă seară, vor fi disponibile biletele pentru tragerea loto Franța de Valentine’s Day.
 


 

Când va avea loc tragerea specială loto Franța?

Deși organizată în altă zi a săptămânii, tragerea loto Franța de Valentine’s Day va avea loc la aceeași ora – 20:30 GMT sau 21:30 ora Franței.
 

Loto Spania la Primitiva – jackpot record !!!

Fanii de loterie au văzut în ultimele patru luni cum premiul categoriei I al unuia dintre cele mai iubite jocuri loto Spania crește și crește și nu se mai oprește. Ei bine, jackpotul La Primitiva încă nu s-a oprit din crescut. Dimpotrivă, și-a depășit propriul record, afișând pentru extragerea de joi un fenomenal 70 000 000 €.

Pe 10 octombrie anul trecut era ultima dată când La Primitiva afișa jackpotul său de început în valoare de 2 milioane €. 37 de extrageri și mai bine de 4 luni mai târziu, cea mai dinamică loterie spaniolă stă pe locul III în topul celor mai mari premii loto ale lumii, fiind învinsă numai de cei doi coloși ai Americii, Powerball și Mega Millions.
În plus, La Primitiva a reușit să își depășească propriul record de 66.6 milioane € atins în luna august a anului trecut. Cel mai vechi joc loto Spania, ale cărui extrageri sunt organizate încă din 1763, a înscris în arhiva sa două noi recorduri anul trecut, iar anul acesta pare să aibă semne și mai bune.

Cumpărați-vă biletul La Primitiva chiar acum și vă puteți trezi vineri dimineață că viața dvs. are un alt sens!