Cum se joacă Loto Online cu theLotter

lottertheLotter a fost lansat în 2002 ca primul site de loterie din lume, oferind servicii online de cumpărare bilete de loterie pentru clienții din întreaga lume. Compania a crescut exponențial de-a lungul anilor și are în prezent peste 20 de birouri locale la nivel mondial în țări precum Marea Britanie, Statele Unite ale Americii, Germania, Franța, Spania, Italia, Australia, Africa de Sud, România, Polonia, și altele. În toți acești ani theLotter a vândut peste 2 milioane de bilete câștigătoare, valoarea premiilor depășind 51 milioane $.

theLotter oferă servicii de cumpărare de bilete la peste 45 de loterii internaționale, permițând clienților să joace jocurile de top, indiferent de rezidență. Birourile locale theLotter achiziționează biletele de la agenții de loterie oficiali în numele clientului, scanează biletele și uploadează în contul de pe site al clientului.

Printre cele mai mari loterii la care theLotter oferă acces se pot numi:

logo-mega-millions MegaMillions (SUA)
logo-power-ball PowerBall (SUA)
logo-ball-extra-small EuroMillions (Europa)
logo-euro-jackpot EuroJackpot (Europa)

theLotter se obligă să furnizeze serviciile pentru care ați plătit, ceea ce înseamnă că biletul cumpărat vă aparține. Toate premiile câștigate pe theLotter sunt încasate 100% de proprietarul biletului. theLotter nu percepe comisioane pe premii.

theLotter oferă posibilitatea de a juca loto în sindicate, sisteme combo, oferă abonamente și reduceri multiple. Clienții fideli pot deveni membri ai clubului VIP și beneficia de servicii premium, reduceri imense și promoții sepciale.
 

Suport clienţi / Limbele de comunicare

Întrebările către theLotter pot fi adresate prin chat-ul live, prin poşta electronică sau prin telefon, iar răspunsurile le veţi obţine fără să aşteptaţi mult. Site-ul suportă la moment 14 limbi inclusiv engleza, româna şi rusa.
 
În cei 14 ani de existență, theLotter a vândut peste 2 milioane de bilete câștigătoare și au plătit peste 51 de milioane $ în premii.