Cum se joacă Loto Online cu Jackpot

JackpotFiind foarte simplu în folosire, serviciul Jackpot permite participarea la loteriile oficiale din alte ţări fără a fi necesar de cumpărat bilet fizic din acele țări. Aceasta devine posibil datorită activității absolut legale în industria jocurilor de noroc și anume efectuarea pariurilor pe numerele extragerii loto. Jackpot având licență oficială de activitate și conlucrând cu companiile de asigurare care garantează toate câștigurile clienților, devine unul dintre cele mai sigure servicii de prestare a jocurilor loteristice online.

Se poate juca de oriunde din lume. Oricine indiferent de naționalitate și cetățenie poate paria pe extragerile loteriilor oficiale, la moment 21 de loterii, prin intermediul Jackpot.

Printre cele mai mari loterii la care Jackpot oferă acces se pot numi:

logo-mega-millions MegaMillions (SUA)
logo-power-ball PowerBall (SUA)
logo-ball-extra-small EuroMillions (Europa)
logo-euro-jackpot EuroJackpot (Europa)

Jackpot-ul câștigat vă aparține și Jackpot nu percepe comisioane indiferent de cât de mare este premiul câștigat. Este exact la fel ca și cum ați fi cumpărat biletul de loto câștigător și ați fi primit suma câștigului aflându-vă în acea țară unde s-a efectuat extragerea.

Înafară de jocurile de loto online, pentru cei care doresc să-și încerce norocul la jocurile cu câștiguri instantanee Jackpot oferă o gamă largă de jocuri de noroc virtuale de diferite tipuri, de la scratchcard-uri, automate de joc și până la jocuri de cărți și rulete online. Orice joc online virtual poate fi jucat în regim demo astfel din toate jocurile existente puteți alege foarte ușor jocul dvs. preferat.

Jackpot permanent oferă reduceri și abonamente flexibile.
 

Suport clienţi / Limbele de comunicare

Întrebările către Jackpot pot fi adresate prin chat-ul live, prin poşta electronică sau prin telefon, iar răspunsurile le veţi obţine fără să aşteptaţi mult. Site-ul suportă la moment 7 limbi inclusiv engleza şi rusa.
 
Jackpot este un serviciu relativ nou, însă care demonstrează o dezvoltare rapidă și de calitatate datorită echipei sale care are deja o experiență vastă în domeniul loteristic și a jocurilor de noroc.