lotoinfo

totul despre loto şi pariuri…

Cum se joacă Loto Online

 
Când jucaţi loterii online vă puteţi bucura de un şir de beneficii de care jucătorii ce joacă offline nu le pot avea. Principalele avantaje a jocului loto online sunt:
 

 
Vreţi să vă încercați norocul și să participaţi la loteriile din alte ţări unde premiile şi jackpot-urile sunt foarte mari şi se măsoară în zeci şi sute de milioane? Ei bine, acum pentru asta există toate posibilităţile datorită internet site-urilor de loterii internaţionale. Unul dintre cele mai bune și sigure servicii de loterii online recomandat, care merită atenţia dvs. desigur dacă vă interesează jackpot-urile imense este serviciul Jackpot.
 

Cum funcţionează Jackpot

Fiind elementar de simplu în folosire, Jackpot permite participarea la marele loterii care se petrec în alte ţări fără a fi necesar de cumpărat bilet fizic din acele țări. Aceasta devine posibil datorită activității absolut legale în industria jocurilor de noroc și anume efectuarea pariurilor pe numerele din extragerile loto. Jackpot având licență oficială de activitate plus lucrând cu companiile de asigurare care garantează toate câștigurile clienților, devine unul dintre cele mai sigure servicii de prestare a jocurilor loteristice online.

Se poate juca de oriunde din lume. Oricine, indiferent de naționalitate și cetățenie, poate paria pe extragerile loteriilor oficiale prin intermediul Jackpot.

Printre cele mai mari loterii la care Jackpot oferă acces pot fi numite:

logo-mega-millions MegaMillions (SUA)
 
logo-power-ball PowerBall (SUA)
 
logo-ball-extra-small EuroMillions (Europa)
 
logo-euro-jackpot EuroJackpot (Europa)
 
logo-german-lotto German Lotto (Germania)

Jackpot-ul câștigat vă aparține și Jackpot nu percepe comisioane indiferent de cât de mare este premiul câștigat. Este exact la fel ca și cum ați fi cumpărat biletul loto câștigător și ați fi primit suma câștigului aflându-vă în acea țară unde s-a efectuat extragerea.

 

Suport clienţi / Limbele de comunicare

Întrebările către Jackpot pot fi adresate prin chat-ul live, prin poşta electronică sau prin telefon, iar răspunsurile le veţi obţine fără să aşteptaţi mult. Site-ul suportă mai multe limbi inclusiv şi rusa.
 
Jackpot este un serviciu nou, lansat recent însă care promite o dezvoltare rapidă și calitativă datorită echipei sale care are deja o experiență vastă în domeniul loteristic.