Cum se joacă Loto Online

 
Când jucaţi loterii online vă puteţi bucura de un şir de beneficii pe care jucătorii de loterii offline nu le pot avea. Principalele avantaje a jocului loto online sunt:

  • Nu trebuie să ieşiţi din casă sau chiar de la birou ca să cumpăraţi bilete de loterie

  • Puteţi comanda bilete la orice ora şi în orice zi

  • Beneficiați de un nivel crescut de securitate. Atunci când cumpăraţi un bilet de loterie din hârtie există riscul de pierdere sau de deteriorare a lui, astfel puteți rata câştigul pe care posibil l-aţi fi putut avut. Însă în cazul când jucaţi online biletele sunt stocate în siguranţă în contul dvs. personal, astfel nu au cum să fie deteriorate, pierdute sau furate

  • Numerele jucate sunt verificate în mod automat şi veţi primi un email de alertă pentru orice combinaţie de numere câştigătoare. Acest lucru ar însemna că nu veţi rata nici un câştig chiar dacă aţi uitat să verificaţi cele mai recente extrageri

  • Vi se oferă servicii complete asigurate de transfer de bani în cazul în care câştigaţi

  • Aveți acces la cele mai mari loterii oficiale din întreaga lume, cu premii acumulate de peste 500 milioane de dolari, indiferent de țara în care vă aflați și de cetățenia pe care o aveți

  • Veţi primi bonusuri de fidelitate, reduceri multiple şi oferte avantajoase promoţionale

 
Vreţi să vă încercați norocul și să participaţi la loteriile din alte ţări unde premiile şi jackpot-urile sunt foarte mari şi se măsoară în zeci şi sute de milioane? Ei bine, acum pentru aceasta există toate posibilităţile datorită internet site-urilor de loterii internaţionale. La moment cele mai bune și sigure servicii de loterii online recomandate și care merită atenţia dvs. desigur dacă vă interesează jackpot-urile imense sunt:

Jackpot Descriere detaliată
lotter Descriere detaliată


 

Care este diferența dintre aceste servicii de loto online?

De știut că ambele servicii de loto online sunt sigure, verificate în timp și garanteaza legitim plata câștigurilor.
 
Jackpot oferă posibilitatea de participare la loteria oficială din altă țară prin efectuarea pariurilor pe numerele extragerii loto, astfel, procurarea biletului fizic nu este necesară.
theLotter cumpără biletul fizic în acea țară unde se organizează loteria oficială și înainte de extragerea loto scanează biletul și încarcă copia pe contul dvs. securizat unde o puteți vizualiza.
 
Jackpot oferă posibilitatea de participare la loto și cu o singură combinație de numere, nu oferă joc în sindicate cu excepția clienților din Marea Britatnie și oferă o gamă largă de alte jocuri de noroc online.
theLotter nu oferă posibilitatea de participare la loto doar cu o singură combinație de numere, minimum 3, însă oferă posibilitatea de joc în sindicate și oferă o gamă largă de pachete combinate și VIP la loto.