Cum să câștigi din pariuri sportive. Corect

football in the goal net

Nu, nu este Martingale, nu este o schemă piramidală şi nici vreo înşelătorie. Nu este nici clasicul arbitraj, care pare posibil teoretic, dar aproape imposibil practic. Este o metodă simplă, din care poţi câştiga constant la pariuri sportive. Dacă te mulţumeşti cu un profit mic, dar constant, atunci vă prezentăm o metodă simplă, dar extrem de eficientă.
 

Fotbal cu risc scăzut

În primul rând, alegem sportul pe care vom paria. Iar acesta este fotbalul. Ideea de baza este urmatoarea: încercăm să obţinem o cotă 2, care să dubleze suma pariată şi din cât mai puţine meciuri.
În al doilea rând, vom alege doar meciuri dezechilibrate, unde joacă echipe puternice (cele mai bune echipe din campionatele lumii). De obicei, la un astfel de meci echipa favorită are o cotă de 1,3 -1,4.
De exemplu, Manchester United cu o echipă din subsolul clasamentului englez. Iar pentru a reduce factorul de risc, punem pe bilet doar două astfel de meciuri. Şi care împreună fac cota 2! Adica se dublează câştigul.
În plus, de fiecare dată când pariem, alegem cele mai dezechilibrate meciuri, dar în care să joace echipe puternice. Pentru aceasta, facem o listă cu cele mai puternice echipe din campionatele mari ale lumii şi analizăm de fiecare dată meciurile în care joacă. Nu menţinem aceleaşi echipe mai mult de două meciuri consecutiv!
 

7 din 10

Mai mult: întotdeauna pariem aceeaşi suma pe fiecare bilet! Iar la finalul unei luni, tragem linia şi vedem care este rezultatul. Iar potrivit statisticilor, 7 din 10 astfel de bilete ies caştigătoare. Să presupunem că mizăm 100 de lei pe fiecare bilet. Dupa zece bilete, am cheltuit 1.000 de lei, iar dacă vom câştiga 7 din 10 meciuri, atunci avem un profit de 400 de lei. Daca 7 bilete pe care am pariat 100 de lei ies câştigătoare, atunci avem 1.400 lei. Scăzând suma pariată iniţial, adică 1.000 de lei, rezultă un profit de 400 de lei. Treptat, putem mări suma pariată, dar cu mare atenţie, doar după ce metoda a fost testată deseori.
 

Reguli

Marea iluzie a pariorilor este că pot câștiga sume imense pariind extrem de puțin. Din acest motiv, fac mai multe greşeli, cum ar fi: includerea unui numar mare de meciuri pe un bilet, alegerea unor combinaţii cu şanse foarte reduse de câştig, dar care au cote foarte bune. De altfel, sunt mai multe erori pe care le fac pariorii. Şi din aceste cauze este important ca pariorul să-şi stabilească o serie de reguli pe care să nu le încalce niciodată. Una din acestea ar fi să nu-şi modifice metoda de pariat, să nu adauge echipe în plus pe bilet, chiar dacă meciurile respective par extrem de tentante.
O altă regulă ar fi ca pariorul să nu-şi modifice biletul cand ajunge la casa de pariuri: să parieze doar ce a gândit acasă. De asemenea, să nu parieze suplimentar, să nu mai pună şi alte bilete în afara celui stabilit acasă.
Două – trei bilete pe saptămână sunt suficiente, nu trebuie să căutam să punem extrem de multe pariuri, chiar dacă respectăm metoda de a paria doua meciuri pe bilet.
 


 

Martingale şi arbitraj

Să mai spunem câteva lucruri despre alte metode care par extrem de atractive. În istoria jocurilor de noroc, două metode mari de a paria au luat ochii ‘specialistilor’.
Metoda Martingale, în care iţi alegi o echipă şi pariezi pe ea până iţi întră biletul scontat, are o mare deficienţă: ai nevoie de sume uriaşe de bani. Mai exact, in Martingale alegi o echipă şi pariezi pe ea până face egal. Cota la egal este întotdeauna în jur de 3 la fotbal. Prin urmare, câştigi de trei ori suma pariată. Practic, pariezi aceeaşi echipă până face egal şi întotdeauna aduni pe fiecare bilet toată suma pariată până atunci (toate biletele anterioare). Din nefericire, dacă porneşti cu 50 de euro pe bilet, poţi ajunge rapid să pariezi şi 10.000 de euro pe bilet. Pentru o astfel de metodă ai nevoie de mulţi bani de pornire. Foarte mulţi!
 

Arbitraj

În al doilea rând, arbitrajul! Urmăreşti cotele aceluiaşi meci la diferite case de pariuri, iar când apar diferenţe de cote, pariezi la ambele şi câştigi din diferentă. De exemplu, la tenis ai doar două variante, câştigă unul din cei doi jucători. Să presupunem că la o casă de pariuri unul din jucători are o cotă de 2,5 la victorie, iar la alta casă de pariuri, celălalt jucător are o cotă de 2,6 la victorie. Pariem la ambele case (100 de lei pe bilet, de exemplu), iar unul din cei doi tot va câştiga şi un bilet tot va ieşi câştigător. În exemplul nostru, cel mai mic câştig ar fi 250 de lei (cota de 2,5 X 100 lei). Dacă scădem cele 200 de lei investite pe cele două bilete, rezultă un profit de 50 de lei. E o variantă infailibilă, dar cu o singură condiţie: dacă chiar am putea găsi asemenea meciuri! Şi cu o frecvenţă crescută, nu odată la 10 luni! Să mai spunem că trebuie să luăm în calcul şi comisioanele aferente, care reduc marja de câştig! Şi restricţiile aferente (cum ar fi faptul că nu poţi lua doar acel meci pe un bilet, trebuie să mai iei şi alte meciuri).
Astfel, cea mai bună variantă de pariat pare cea prezentată de noi: pe favorite! Dacă aveţi şi alte metode, vă invităm să ni le împărtaşiţi! Succes!
 
 
Autor: Adrian Cristescu