lotoinfo

totul despre loto şi pariuri…

Cazinourile – online sau offline?

casinoPe internet, dar şi la TV, radio, în presa scrisă şi chiar prin reclame stradale, românii intră tot mai des în contact cu promovarea cazinourilor online. În acelaşi timp, în orice oraş mare există centre de jocuri, puţine însă putând fi încadrate cu adevărat la rang de cazino veritabil.

Suceava nu face excepţie – puţine opţiuni offline, mai degrabă săli cu sloturi şi alte astfel de jocuri, celebrele săli cu aparate numite şi “păcănele”. O ofertă ceva mai bogată poate fi consemnată în Iaşi, însă şi aici există o mare diferenţă faţă de cazinourile din Bucureşti, fără a le mai lua în calcul pe cele din marile capitale europene…

Mediul online tocmai la acest capitol punctează clar în România: platformele de cazino de pe internet reuşesc să ofere prestigiul celor mai mari cazinouri din Europa. Mai mult decât atât, pentru că se ştie că online-ul depăşeşte mereu limitele offline-ului, cazinourile virtuale oferă o varietate mult mai mare de jocuri, în toate categoriile, de la sloturi la ruletă şi până la blackjack sau video poker.

Pentru locuitorii din Suceava, alegerea online-ului pare să fie astfel o opţiune mai avantajoasă. Trendul se consemnează însă la nivelul întregii ţări, căci este plăcut să porţi merge (virtual) la cazino la orice oră din zi şi din noapte, oriunde te-ai afla. Tot ce ai nevoie pentru distracţie la cazino online este un dispozitiv conectat la internet – poate să fie nu doar desktop sau laptop, ci chiar smartphone sau tabletă. Datele jucătorilor sunt in siguranță maximă pentru ca se investește foarte mult in tehnologie de ultimă ora. La fel putem spune și despre fondurile din conturile jucătorilor, totul este securizat si în deplină siguranța, iar in cazul solicitării unei retrageri de fonduri totul durează, de regulă, 24 de ore.

Mediul online este sigur şi… 100% legal. Românii au acces acum la cazinouri licenţiate în ţara noastră de Oficiul Naţional pentru Jocuri de Noroc. Totul se face “la vedere”, în sensul că mediul este reglementat şi supravegheat inclusiv de autorităţi, pentru maxima siguranţă a jucătorilor. Tehnologia de ultimă generaţie garantează însă confidenţialitatea accesului, precum şi transferul sigur al fondurilor, în ambele sensuri – de la jucător spre cazino şi invers, atunci când se încasează eventuale sume câştigate.

La cazino online te poţi distra indiferent de suma pe care vrei să o aloci. De asemenea, ai parte de bonusuri promoţionale din partea operatorilor licenţiaţi, deci condiţiile de joc sunt mai avantajoase decât în mediul offline.

Nu în ultimul rând, ai permanent o viziune mai clară asupra activităţii tale, poţi controla mai uşor câştigurile şi pierderile, poţi să decizi când este cazul să te opreşti. Indiferent de mediul ales, nu trebuie niciodată uitat faptul că jocul la cazino este o metodă de divertisment şi nu trebuie privită în mod direct ca o metodă de obţinere de câştiguri, în ciuda şanselor existente.

Avantaje si dezavantaje sunt de ambele părți, iar in final, cel care trebuie sa decidă unde se distrează, este desigur jucătorul. Indiferent ca e on-line sau offline nu uitați cel mai important sfat: distrati-vă la maxim dar resposabil.