lotoinfo

totul despre loto şi pariuri…

Câștigător La Primitiva pe theLotter

castigatorL.M. din Australia a câștigat un frumos premiu La Primitiva de 38.071 de dolari australieni online pe theLotter (Global Lottery Results)!
Ce se întâmplă în ultimul timp?! Atâția membri theLotter (Global Lottery Results) devin câştigători la loto, este greu să mai ținem socoteala! Citiţi mai jos interviul pe care acesta ni l-a acordat şi veţi vedea că premiile La Primitiva nu rămân întotdeauna în Spania. Și dvs. puteți lua acasă super premii dacă jucaţi!
 
 

Ne puteţi spune ceva despre dvs.?

in masinaMă apropii de 40 de ani, deși eu cu siguranţă nu mă simt de 40 de ani. Îmi place să petrec timpul afară din casă, iar când este suficient de cald mă duc la plajă şi dacă mă simt energic, fac surf. Îmi plac filmele, şi am un interes deosebit în arta fotografică. Eu sunt doar un tip obișnuit, care visează la o viaţă uşoară și la o colecție de mașini cu care să mă plimb în fiecare zi.
 

De cât timp jucați la loto?

Vârsta legală pentru a participa la tragerile loto în Australia este de 16 ani, așa că joc la loto de când am împlinit vârsta de aur şi visez cu ochii deschişi la marele premiu încă de atunci!
 

Ce v-a adus pe theLotter?

Fratele meu mi-a recomandat, de fapt, am verificat site-ul theLotter (Global Lottery Results), am văzut sumele afișate şi de atunci am continuat să joc.
 

V-a atras o anumită extragere în mod special?

big dreamCred că atunci când m-am înregistrat pe theLotter (Global Lottery Results) jackpotul EuroMillions era de peste 90 de milioane de lire sterline şi m-am gândit că să câștig o astfel de sumă de bani mi-ar schimba viața pentru totdeauna. Toate necazurile zilnice ar disparea cu un astfel de premiu și aș putea face ce vreau fără griji.
 
 

Care sunt loteriile dvs. preferate şi de ce?

Am fost întotdeauna pasionat de EuroMillions, dar când am văzut sumele afișate de Mega Millions, Powerball, La Primitiva, am dorit să-mi încerc norocul şi la ele, şi încă o fac.
 

Care este strategia dvs.?

Nu am o strategie. Am un set de numere cu care joc regulat şi pentru restul liniilor optez pentru o selectare aleatorie și dau o șansă norocului, sperând că numerele mele vor fi cu adevărat norocoase.
 


 

Aţi mai câştigat și înainte?

Am câştigat premii mici pe theLotter (Global Lottery Results), premii mici regulate şi la loteria locală, dar niciodată atât.
 

Aveți sfaturi de final pentru fanii de loterie online?

Tatăl meu are o listă de scheme, dar nu mi-a spus niciodată dacă sunt câștigătoare sau nu. Din cauza asta, bănuiesc că nu sunt de succes. Cred că este suficient să alegeţi un joc care vă place, să vă bazați pe instinct, să dați o şansă norocului, şi să credeți că veți câştiga. Se pare că funcţionează, cel puțin pentru mine.
 

Ce aveți de gând să faceți cu câştigurile dvs.?

facturiAș vrea să spun ceva romantic, cum ar fi că îmi voi lua iubita într-o vacanţă, dat fiindcă amândoi avem nevoie de un concediu, dar din păcate câştigurile vor asigura plata facturilor și ne vor ușura un pic viața.
Trebuie să recunosc că sunt foarte impresionat de theLotter (Global Lottery Results). Sunt membru acestui site de câţiva ani deja şi continui să joc. Serviciul clienţi este foarte bun: toate întrebările mele își găsesc răspunsul destul de repede. Le recomand tuturor să joace pe theLotter (Global Lottery Results), am recomandat site-ul câtorva persoane şi par destul de mulțumiți!
 

, ,